Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mik a jelei annak h egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a jelei annak h egy pasi papucs?

Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 20:34
 1/10 anonim ***** válasza:
42%
hát nálam a volt barátomnál úgy jött le hogy én bántottam szavakkal és még ö kért bocsánatot, sirt, és könyörgött hogy ne szakitsak vele.. miután ugy beszéltem vele.. nahjo ez lehet hogy szeretet volt de akkor abban a helyzetben nem úgy tünt.. szánalmas volt.
2009. aug. 8. 20:36
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Amelyik pasi nem tud nemet mondani, és akinek nincs önálló gondolata, mindenben a barátnőjére hallgat. Az a papucs

Előző válaszoló: Valszeg azt szeretetből csinálta a barátod, mert szeretett téged. Ritka az ilyen pasi

2009. aug. 8. 20:39
 3/10 anonim ***** válasza:
37%

(1. vagyok.)

Igen énis arra tippelek...de azért érted nem kéne mindent tűrni azért mert szeret.. amúgy nem ok nélkül beszéltem vele csúnyán.. nagyon csúnya dolgokat csinált.. de hát már vége is egy jó ideje..:)

2009. aug. 8. 20:45
 4/10 anonim ***** válasza:
50%

na ha megtesz neked bármit, az se jó.

ha nem tesz meg érted mindent, akkor meg papucs...

hülyék vagytok ti nők... de tényleg...

2009. aug. 8. 20:48
 5/10 anonim ***** válasza:
46%

Hát például,ha a csajtól el kérezkedsz,hogy el akarsz menni valahova.Ha ő diktál,és megmondja,hogy mit csinálj,miden úgy van ahogy ő akarja.Ez nagyon szánalmas,nah én pont a másik véglet vok,nem engedek a 21-ből,igen nehéz a természetem,nem tűröm,hogy egy lány mondja meg nekem a "frankót",én vagyok a pasi,nehogy már,azt csinálok amit akarok ahogy én akarom,mert ez nekem így felel meg,nem tűrök tőle ellentmondást.

De mégis kitartanak mellettem,pedig ez már kicsit a szemükbe "bunkó" kategória,ez van,egy pasi legyen határozott és csapjon az asztalra.

22/F

2009. aug. 8. 21:30
 6/10 anonim ***** válasza:
58%

Megint 1. vagyok.

Utolsóval egyetértek! Egy férfi legyen férfi. :D Pedig lány vagyok, de nekem ezek a palik jönnek be igy kell ezt... :D

2009. aug. 8. 21:35
 7/10 anonim ***** válasza:
66%
Utolsó vok,köszi kedves 1.,nagyon értelmes lány vagy,ritka az ilyen,maradj is így,ez parancs :)))))))))))
2009. aug. 8. 21:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocs az offért, de 22/F,én is egyetértek az első válaszolóval,én is az ilyen pasikat szeretem:D Ha tudja,mit akar,irányít is valamennyire (persze azért nem úgy,mint egy háziállatot),de ő a FÉRFI, és ez nagyon jó dolog:D ha valaki papucs,az nekem nem jön be:S Aranyos,de kihagynám..:) 18/L amúgy
2009. aug. 8. 22:09
 9/10 anonim ***** válasza:
62%

20:48 as...te egy hülye s*ggfej vagy...

Látszik, hogy az érzelmi intelligenciád 0!

Egy pasi tegyen meg mindent, de emellett legyen önálló gondolata, saját véleménye! de te akkora gyökér vagy, hogy nem érted a lényeget...komolyan sajnálom, azt aki szóva áll veled...

2009. aug. 8. 22:42
 10/10 anonim ***** válasza:
75%

Kedves utolsó, azért te sem lehetsz vmi okos, sem intelligens ha valaki idegenre ilyen jelzőket használsz...

Én egyet értek a 20.48assal annak ellenére, hogy nő vagyok.

Nem könnyű megfelelni a női szeszélyeknek.Nem is nagyon lehet jó tanácsot adni...mert sosem lehet tudni mikor ég meg valaki. Élj a mának, élvezd míg lehet! Ezekkel lehet csak túlélni. FIÚK!szerintem tegyetek meg mindent, amit a szívetek diktál, és ha csalódni kell: "Ha szíven szúrtak hát szüless újra!"

2009. szept. 22. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!