Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akit nem becsül (t) meg a párja?
Még reménykedsz, hogy változik vagy szakítasz/szakítottál?
Nemet, kort is légyszi!
ő szakított és ami a legdurvább szó szerint kijelentette, hogy "nem tudja értékelni amit teszek érte"
utána kifogtam egy rosszabbat, de ott inkább az volt a gond, hogy baromira nem illettünk össze, ő tapasztalatlan volt, inkább havernak tűntem, én meg komoly kapcsolatra vágytam, hiába volt 20 éves, tapasztalatlan és éretlen volt, az én hülyeségem volt, hogy belementem és olyan sokáig kitartottam a sok rossz jel ellenére
Én nagyon pozitív vagyok minden téren és tudom, hogy megtalálom azt a lányt akit keresek akit megéri szeretni :)
24F
köszi :)
és nálad mi a helyzet, ha szabad tudni? :)
Volt, persze.
Szétmentünk, és az a poén, hogy ő szakított végül, mert fontosabbak voltak a haverok és a bulik.
Így utólag persze örülök, hogy végig szétmentünk, mert sosem lettem volna boldog mellette, és gyomorgörcsben kellett volna töltenem a mindennapjaimat. :)
Azóta meg találtam egy álomkapcsolatot, amiben mindketten boldogok vagyunk. :) 2 év után aztán az ex is vissza akart jönni az a szöveggel, hogy még mindig szeret, de nem érdekelt már. Legfeljebb nevettünk rajta. ;)
21/L
36N
Egyelőre kivárok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!