Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mikor fog bemutatni a Barátom a szüleinek? Egy fiú mikor érzi ezt ideálisnak?
Nagyon függ a fiú szüleivel való kapcsolatától. Én pl 1 év után sem mutatnám be a barátnőm.
22/F
Az első kérdésedre nem lehet válaszolni.
A második kérédsedre (bár ezt sem lehet 100%-nak venni), azt mondanám magamból kiindulva, hogy akkor ha komolynak tartja kapcsolatot.
Ez teljesen változó. Láthatod az előző válaszokat. Én pont az ellentettje vagyok. Az előző barátnőmet az első héten bemutattam és már az első héten nálunk is aludt. Szóval... ja .. akkor:D
20/f
Mivel én külön lakok a szüleimtől, így ha tehetném akkor az esküvő után 1-2 évvel :D
De az exemet pl, 6-7 hónap után mutattam be nekik. Nem tartottam fontosnak ezt, én ismertem az ő szüleit már előbb mert ő velük lakott.
22/F
ugyanez van velünk...:D 2 és fél hónap, a szüleim már előre köszönnek neki, de én még csak az apjával találkoztam az utcán...:D
aztmondta az anyja nagyon fura, és anyatigris természetű..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!