Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm meghízott és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm meghízott és nem kívánom annyira. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Két éve járunk. Tavaly még csak 55 kg körül volt,aztán meghízott 65 kg-ra. Mondtam neki, hogy így nem jó,egyre kevésbé kívánom. Életmódot váltott,de eddig nem vettem észre rajta változást. Mit tegyek? Aggaszt a helyzet.

29f

2017. aug. 21. 17:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
170 cm magasan 65 kiló? Tedd meg azt a szívességet neki, hogy dobod, hadd találjon már normális férfit. Akit szeretsz, azt kívánod így is, mivel ezt nem morbid túlsúly. Te nem szereted őt. Ez minden táblázat szerinte egy normális súly. Pláne ha ő is már 30-hoz közelít, mint te. De ha nem, akkor is.
2017. aug. 22. 10:26
 22/28 anonim ***** válasza:
20.: hányok tőled :D dobd szépen ki, nem érdemled meg ez a tányt
2017. aug. 22. 10:29
 23/28 anonim ***** válasza:
48%

Én is 170 cm vagyok, és 65 kilósan higyjétek el, dundi voltam. Nem azt mondom, hogy kövér, de a hasamon, karomon, arcomon igenis látszott. Most 58 kg vagyok, tudom, hogy számokban nem tűnik olyan soknak, de mégis ég és föld.

Kérdező, mit jelent, hogy életmódot váltott? Mióta? Segíted, támogatod, vele sportolsz esetleg?

Bíztasd és szeresd. Nem szabad ilyet mondani neki, hogy nem kívánod, ezzel nem fogod motiválni...

27L

2017. aug. 22. 15:57
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, eddig támogattalak, viszont a 20-as válaszoddal most elérted azt, hogy kiváltsd nálam az unszimpátiádat!

"Főzni nem az én dolgom. Egész nap dolgozom,a barátnőm megfőzi magának amit akar."

1. Egy háztartásban éltek, neked is ugyanolyan jogod és kötelességed besegíteni a főzésbe!

2. És te mit eszel?

3. Az, hogy egész nap dolgozol, az nem kifogás arra, hogy esetleg ne tanulhatnál meg főzni, vagy esetleg segíteni a párodnak ebben.

Mennyi ideje váltott életmódot? Te hogyan segítesz neki, azon kívül, hogy állandóan b..sztatod, hogy fogyjon már le?

7-es válaszoló voltam

2017. aug. 22. 17:52
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én sem vagyok hízékony, mégis sportolok, mert sport nélkül sovány vagyok, így meg izmos, és jobb az alakom. Vagy szakíts, és keress egy magadhoz való másik hülyét, vagy sportoljatok közösen a barátnőddel. Ez teljesen normál súly ahhoz a magassághoz, persze lehet, hogy valakin nem úgy tűnik, mert nem formás, nem izmos, de te sem biztos, hogy jobban nézel ki sport nélkül.
2017. aug. 22. 18:27
 26/28 anonim ***** válasza:
72%
"Főzni nem az én dolgom. Egész nap dolgozom,a barátnőm megfőzi magának amit akar." - Érdekes, apám is nagyon sokat dolgozott, sokszor ünnepnapokon és éjszaka is riasztották, mégsem mondta soha, hogy főzni nem az ő dolga, sőt, aktívan kivette a részét anyám mellett mindig a házimunkából és nem csak főz, de jól is főz. Ha egy férfi ezt így a fejemhez vágná, hogy főzni nem az ő dolga, mehetne vissza anyucihoz, nem várnám meg, míg ő szakít, én dobnám ki azonnal.
2017. aug. 22. 18:30
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Akkor kérdező,tipikus magyar pasi vagy,aki még egy fűszálat is baxik keresztbe rakni,de elvárni bezzeg azt tud!-Tisztelet a kivételnek!-

Ha ilyen faxa csávó vagy,inkább szakíts vele,hadd találjon normális pasit helyetted.Mert nálad normálisabbat nem lehetetlen. Na meg keress olyan csajt,aki sport nélkül is 40 kg.

2017. aug. 22. 23:42
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező egy önimádó tetű! Jó a genetikája? Akkor tenyészkannak megfelel és mehet a rácsok közé, hogy ki ne szökjön, néha engedni pározni és, ha kiöregszik szépen levágni a szaporító szervét, hogy többé ne tudjon utódokat létrehozni!
2017. aug. 23. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!