Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm meghízott és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm meghízott és nem kívánom annyira. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Két éve járunk. Tavaly még csak 55 kg körül volt,aztán meghízott 65 kg-ra. Mondtam neki, hogy így nem jó,egyre kevésbé kívánom. Életmódot váltott,de eddig nem vettem észre rajta változást. Mit tegyek? Aggaszt a helyzet.

29f

2017. aug. 21. 17:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%
Ismerkedj meg velem!
2017. aug. 21. 18:52
 12/28 anonim ***** válasza:
98%

Hány centihez 65 kg?Mert 150 centihez már tényleg sok.

Meg ha életmódot váltott,ne azt nézd,hogy van-e pár nap alatt változás,hanem,hogy legalább tesz valamit.10 kiló nem 1 hét alatt megy le.Remélem te is valami,faxa sportos csávó vagy,ha ennyi elvárásod van.Mit csinálsz,ha a feleséged majd 10 kilót hízna terhesség alatt?Akkor is kidobnád?

2017. aug. 21. 18:55
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
170 cm-hez jó. Még 165 cm-nél is elmegy.
2017. aug. 21. 19:24
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

"9-es, az utolsó mondatodat tessék a rinyás pasiknak is beírni, akik személyes sértésnek veszik, ha nem tetszenek senkinek."

Miből gondolod, hogy nem szoktam?

2017. aug. 21. 19:31
 15/28 anonim ***** válasza:
83%
Nő vagyok és biztosan rendellenesen működök, de ha szeretek valakit akkor is kívánom ha felszed 10 kilót, sőt, már nem vagyunk fiatalok, 47 évesen megereszkedtek az izmai, és kezd látszani a bőrén is, de nem zavar.
2017. aug. 21. 19:40
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Az életmódváltás nem hoz azonnali eredményt, HA jól csinálja. Úgy értem vannak gyors fogyókúrák, de az se nem egészséges, se nem megoldás tartósan, mert bár lehet velük gyors eredményeket elérni, de aztán ugyanolyan vissza is lehet szedni a fölösleget, sőt, akár többet is. Tehát egy jól megtervezett egészséges életmódváltás idő, mire eredménnyel jár. Egyébként nem minden a kiló, sokkal fontosabb az, hogy mi az a kiló, és hogy mutat az emberen. Esetleg jó kis közös program lehet egy rendszeresen beiktatott közös edzés, azért mégiscsak jólesik, ha nem egyedül szenvedünk és izzadunk, hanem más is velünk csinálja. :-)

Egyébként, én 151cm magas vagyok, nem fogok már nőni, ennyi jutott, ezzel kell megelégedni. Évekig küszködtem 42 kilóval, és nem sikerült elmozdulni, sovány voltam, nem éreztem úgy jól magam, az összes duci, molett ismerősömtől kapott hízókúra tippet kipróbáltam, zéró eredménnyel. Mai napig nem tudom, mi volt a probléma, a holtpontról egy betegség lendített ki, egy vírus, ami miatt minden kijött belőlem mindenhol, fönt, lent, elől, hátul, egy nap alatt olyan szinten levert a lábamról, hogy szó szerint nem tudtam megállni a lábamon. A tesóm és a szüleim támogattak el az orvosi ügyeletig, ahol kaptam egy injekciót, majd mentő vitt be az ügyeletes kórházba, egyből infúzióra raktak. Még lemértek előtte, mert kellett a kórházi lapra, 40kg alá zuhant a testsúlyom, egyetlen nap alatt. Pár napig feküdtem bent, gyorsan sikerült javulni, aztán pár hónappal később mikor ráálltam a mérlegre, azt láttam, hogy 42kg fölé sikerült kerülnöm. Na, de lassan kúszott az érték, és én még mindig sovány voltam, de nem adtam fel, valami történt. A tornaórák nem voltak a kedvenceim korábban iskolában, sok feladatot nem bírtam csinálni, de mozogni akartam, és kerestem, mit tudnék tartósan csinálni. Találtam egy hastáncot oktató táncstúdiót, és csatlakoztam az akkor pár hete indult kezdő csoporthoz. A testem teljesen átalakult, rengeteget javult az egészségem, izmosodtam, korábban fájt a hátam, ez is megszűnt, mára, 4 és fél év után stabilan 52kg vagyok, és így jól érzem magam, nem vagyok sem sovány, sem kövér, sokkal jobban nézek ki, mint 10 kilóval ezelőtt. Szóval nem minden a kg.

2017. aug. 21. 20:39
 17/28 anonim ***** válasza:
57%
Sportolj vele, menjetek el nagyokat túrázni, hegyet mászni stb... lehet így rábírod venni a mozgásra amitől fog majd fogyni. De szerintem te nem szereted őt igazán.
2017. aug. 21. 23:59
 18/28 anonim ***** válasza:
Várj egy kicsit, nézd meg, 1 hónap alatt váltotik-e, ha nem, akkor mond el neki, hogy már nem tetszik. Ennyi. Ha változik, akkor tényleg tesz érte és látni is fogod.
2017. aug. 22. 00:25
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, válaszolnál kérlek ezekre a kérdésekre?

Te jársz sportolni? Te főzöl neki egészséges ételeket? Dícséred? Te egy kilót sem szedtél föl? Te megcsinálod a házimunka felét, hogy jusson ideje magára?

Vagy ezeket csak tőle várod el.

2017. aug. 22. 08:06
 20/28 A kérdező kommentje:
A barátnőm 170 cm és nem néz ki jól ezzel a súllyal. Én nem sportolok,de jó genetikám van,szóval nincs rá szükségem,nem hízok. Persze ha híznék,sportolnék is. Főzni nem az én dolgom. Egész nap dolgozom,a barátnőm megfőzi magának amit akar.
2017. aug. 22. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!