Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet egy olyan pasit megtartani akinek mar rengeteg baratnoje volt? Legtobbje csak kaland
Szia!
Az én barátomnak is rengeteg kalandja volt előttem. Volt hogy 3 bnője volt egyszerre...
Engem is annak szánt, csak nem gondolta hogy belémszeret :D
Én biztonságot adtam neki, hogy jó érzés legyen neki ha eljöhet hozzám. Nyugalmat. Ez hatott :)
Lassan 3 éve kitartunk egymás mellett! L/23
Csatlakoznék a lányhoz aki azt irta hogy a barátjának egyszerre 3 barátnője is volt...
Jól mondta hogy nagyon fontos dolog az hogy mikor elmegy hozzád vagy mikor találkoztok nyugalmat adj neki és mindig szeretetet kapjon mert ha nap közben bármi baja van, bármi stressz éri hozzád fog kivánkozni mert ott talál megnyugvást. A legtöbben elkövetjük azt a hibát hogy minden apróságért hisztizünk, veszekedünk. Na ezzel egy pasit sem lehet megfogni. Végtelen türelem, megértés sok szeretet a recept. Hozzáteszem ez csak ugy müködik ha srác nem eleve arra megy hogy csak játszadozik, azt ne engedd, észre fogod venni hogy mire megy, minden lány észre veszi csak nem ismerik be.
Nem tudsz taktikázni. Ha beléd szeret, hajlandó melletted megállapodni, akkor minden szerelmi praktika nélkül veled marad. Ha meg nem, akkor csak feleslegesen fogod magad áltatni.
Egyszerűen add magad és hallgass az érzelmeidre.
10:29: Ez marhaság... Volt csaj az életemben, aki fél évig "kívántatta magát", mire beadta a derekát. Izgalmas volt az a fél évnyi férfi vs nő játszma, de az egész kapcsolat nem is állt többől. Az első alkalom után, mivel nem is élveztem annyira, el is köszöntem.
20F
11:16
És annak mit tanácsosz, aki ilyet úgy bukott be fiúként, hogy fél évet várt, de még őt dobták ki? jogos lenne az erőszak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!