Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen ajándékot vennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ajándékot vennétek a barátnőtöknek?

Figyelt kérdés

Mi nem régóta vagyunk együtt, a héten lesz a névnapja és szeretnék vmit venni neki, csak ötletem nincs túl sok.

Valami ötlet tőletek?:O :)

2010. máj. 24. 22:20
 1/6 anonim ***** válasza:
anal intrudert
 2/6 anonim ***** válasza:
vibrátort
 3/6 anonim ***** válasza:
csoki, ékszer, plüss :)
 4/6 A kérdező kommentje:

na köszönöm az értelmes válaszokat..

csoki és plüss az olyan alap, de végső esetre az fog maradni. :)

2010. máj. 24. 22:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha nemrégen vagytok együtt akkor elég valami apróság is, de igyekezz olyat választani amibe tudsz írni, vagy bele tudsz dolgozni. Eddigi barátnöim olvadtak az ilyentöl. Például a Westendben az alaksori szinten a virágosnál lehet kapni, kémcsövet vagy úgy néz ki, teljesen mindegy, ami fel van díszítve pici száraz virágokkal és van benne egy igényes mintás papír. Egy jól eltalált sajátkezüleg odaírt idézettel le fogod venni a lábáról.

Sok sikert!

21/F

2010. máj. 24. 22:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy közös kép, valamilyen különleges képkeretben...:) én imádtam :)
2010. máj. 24. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!