Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szoktatok a barátnőtöknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok a barátnőtöknek ajándékot venni?

Figyelt kérdés

Lehet.hogy hülye kérdés,de igazából nekem most lett az első barátnőm és még nem nagyon vettem neki semmit.:S Ma vagyunk együtt két hete,úgy gondoltam viszek neki egy szál vörös rózsát.Ez jó ötlet?

Előre is köszi a válaszokat!

2009. júl. 12. 08:39
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Lány vagyok, de én is kaptam barátomtól rózsát.Szerintem jó ötlet örülni fog neki:)
2009. júl. 12. 08:46
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Igen jó ötlet, igaz itt ezen a forumon többször írták fiuk, hogy a lány kidobta a virágát stb... az ilyen lányok nem érdemlik meg az olyan fiuk figyelmét mint te. vigyél,de ne többet egy szál vöröset, ha csak fehér van az is jó, vagy rózsaszín. De tuti örülne egy kicsi csokinak ilyesminek is. Nem kell tulzásba vinni, de pl veszel neki egy pici ferrerot, vagy egy tábla milkát és mondod neki hogy mikor a boltba voltál rá gondoltál és hoztál neki csokit. ìgy nem mondhatja hogy hú tulzás, de érzi rágondolsz.
2009. júl. 12. 08:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy jó ötlet!

Én sosem kaptam tőle semmit 1 év alatt.Születésnapomra se.:(

2009. júl. 12. 10:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A Rozsa a legjobb és legszebb ajandek amit egy lanynak adhatsz.. Ez egy oan benyomast kelt benne, hogy figyelmes vagy vele szemben..
2009. júl. 12. 10:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen jó ötlet hisz egy lánynak az nagyon jól esik ha csak úgy meglepetésből, mert gondoltál rá, virágot kap.Hidd el elfog olvadni :D

A szülinapra, névnapra meg szerintem alap az ajándék akár egy kicsi is de fontos!!

Viszont ne vidd túlzásba az ajándékozgatást:D

2009. júl. 12. 10:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszaitokat!:)
2009. júl. 12. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!