Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom nyaral, alig keres (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom nyaral, alig keres (? )

Figyelt kérdés

Barátom hétfőn elment egy hétre nyaralni egy barátjával.

Azóta nem is beszéltünk szinte, kb 5 óránként visszaír fb-on, de már inkább nem is írok neki.

Volt róla szó, hogy én is megyek velük, de én dolgoztam egész héten, meg ez pasis horgászós nyaralás, úgy voltam vele, hogy nem kellek én oda.. De akkor is bánt, hogy egész nap szinte nem is keres, vagy nem reagál az üzenetemre. (Azt is megértem,hogy nyilván programokat csinálnak és nem érnek rá, de azokból amiket elmesélt, inkább csak isznak és horgásznak)

Az is bánt még pluszban, hogy mi normálisan nem is mentünk el nyaralni, csak a szüleivel 4-esben, de azt sem nevezném nyaralásnak, egész héten csak a vita ment.. A barátjával viszont el tud menni, velem meg nem. Hónapok óta ezt mondom neki, hogy a barátait túlságosan elém helyezi, ő erre mindig azt mondja, hogy rosszul látom.. De sajnos megint úgy érzem, hogy egy srác, akivel még fél éve sincsenek jóba, fontosabb számára, mint én 2 éve.

Szerintetek én reagálom túl vagy jogosan látom így a dolgokat?

20L

2017. aug. 18. 22:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tini kategóriaa!
2017. aug. 19. 01:49
 12/14 anonim ***** válasza:

Alapjában véve engem nyaraláson az sem zavarna, ha egész idő alatt nem beszélnénk a párommal, hisz van ezerféle program, látnivaló, nem várnám el, hogy egész nap a telefonját bújja miattam, ha én nyaralok, én sem azért megyek, hogy egész nap chateljek(ennek ellenére valamennyit minden nap beszélünk).

De kinek mi...a leírtak alapján az sem kizárt, hogy a srácot egyszerűen nem igazán érdekled.

21L

2017. aug. 19. 06:02
 13/14 anonim ***** válasza:

1. NYARAL, nem a fészen lóg álló nap

2. nyilván okkal nem megy veled, mert mindenen hisztizel meg kontrollálni akarod - ezt már ebből a pár sorból leszűrtem

Gyorsan állíts magadon, mert nem sokáig lesztek együtt, értelmes ember ezt nem viseli el.

2017. aug. 19. 17:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem a facen kellene lógnia és 5 óránként írnia, hanem normálisan felhívnia és beszélgetni egy hosszadalmasat minden nap, elmondania hogy így hiányzol úgy hiányzol és a kérdezőnek már jobb lenne. Hozzáteszem nekem is ez esne jól.
2017. aug. 24. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!