Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem költ a párjára?
Nem olvastam el az összes kommentet, de:
Ne beszélj minden nő nevében, hogy szeretjük azt, ha folyton vesznek nekünk vmit, mert nem. Én is nő vagyok, és nekem bőven elég az, ha néha kapok egy tábla csokit és meghívnak vhova. Mert egy értelmes, dolgozó ember nem a másiktól várja el a boldogulást. Én veszem magamnak a fontos dolgokat, kiv. ünnepekkor.
Ha a kisasszonynak kell új ruha, akkor tessék érte megdolgozni. Meg mondjuk a suliban nem a pad alatt kellett volna facebookozni, hanem tanulni. Aki tanul rendesen, az nem fog közmunkázni meg szobalányoskodni. Ezt ő cseszte el.
Főleg a pasi 200e-s fizetéséből... lehet, hogy az átlaghoz képest több, de messze nem olyan krőzus, mint ahogy annak te azt lefested. Én többet keresek ennél, de így is van, hogy nehezen jövök ki belőle, mert nem egy alapdolog van, amit meg kell venni, és akármennyire szeretem a párom, mindig lesznek nála fontosabb dolgok (pl. a saját egészségem - fogorvos nem két fillér, betegbiztosítás szintúgy). Ennyiből rohadt lovafias az is, hogy meghívja programokra és vesz neki kaját!
Ha a páromon azt látom, hogy azért kell a páromnak új felső, mert mondjuk 1 db elegáns inge van és az elszakadt, akkor kisegíteném. De az, hogy "hát, szeretnék még egyet a másik kettő mellé"... nem létszükséglet, kisanyám.
Nézzen magába a kishercegnő, és becsülje meg a párját. Te meg ha ennyire anyagias vagy, akkor jobb is, ha egyedül maradsz.
Mivel mi nem tudunk semmit az egészről, akkor minek írtál ki kérdést?
Maradtál volna csendben.
Ne azért kérdezz, hogy egyetértően buksisimit kapj, annak semmi értelme.
Fogadd el, hogy az itteni válaszolók szerint a barátnőd elvárása nem jogos.Annyit kérjen, amennyit ő is ad.Ez az egyenjogúság, ezért harcolnak a nők jó ideje.Az eltartatom a seggem egy pasival, otthon vagyok és lógatom a lábam, amíg ő keresi a pénzt, valamint majd az ő keresetéből vesz nekem cuki ruhákat, mert én nem tudok, kora már lejárt.A barátnőd gyerekesen gondolkodik, nem a ruhákon kellene törni a fejét, hanem azon, hogy kellene önálló életet élni a pasi szülei nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!