Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem költ a párjára?
"Közmunkás a barátnőm azért kap csak annyit de volt már szobalány is a pasija meg nehézgépkezelő."
Közhely, de ide illik:mindenki addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér.
Ha rövidnek találja a takaróját, akkor tegyen meg mindent azért, hogy hosszabb legyen, de ezt ne a másokon való élősködéssel akarja elérni.Ha lusta tenni, akkor maradjon csendben.
Én soha nem értettem, hogy tudnak úgy nyugodtan aludni egyes nők, hogy a párjuk 100ezreket költ rájuk... Ők meg cserébe semmit nem vesznek, egy tábla csokit se. Ez nem normális. Attól, hogy ő többet keres egyáltalán nem kell vennie semmit sem a csajnak. Legfőképp nem ruhákat. Meg amúgy se költsön rá, legfőkkeppen ne azért, mert a csaj azt akarja. Lehet venni egy-két kis dolgot meglepetésként (mindkét fél részéről!!), de az, hogy ő ruházza hát ne haragudj... Meg mi az, hogy sok mindent nem tud elviselni a párjában? Akkor hagyja ott a francba és jöjjön össze egy gazdag 70es papával, az majd biztos fizeti a gönceit. Bezzeg ha 10ezreket költene rá a pasi naponta, akkor sokkal könnyebb lenne tolerálni mi?
Az ilyen csajnak sosem lesz normális kapcsolata. Meg igen, ahogy előttem is írták az, hogy közmunkán van meg 70et keres igen is hogy őt minősíti.
Én sem kerestem mindig jól, főleg diákként de soha nem kértem a páromtól, hogy vegyen nekem akármit is. Sőt, azt se vártam el, hogy a kaját ő fizesse. Inkább főztem valamit itthon mint hogy kifizessen 10ezret egy étteremben miattam. És ne haragudj, de szerintem ez lenne a normális. Együtt élünk, de még most sem vagyunk egy kasszán, és nem hagyom hogy a rezsit egyedül fizesse.
Szomorú, hogy egyes nőknek mekkora elvárásai vannak a férfiakkal szemben, közben meg ők maguk egy forintot sem érnek, és semmit nem raknak bele a kapcsolatba azon kívül, ami a lábuk között van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!