Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nő ha termel pénzt és van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nő ha termel pénzt és van párja, fog e a párjára költeni?

Figyelt kérdés
A nőre is költ a párja és fordítva is igaz?
2016. jún. 17. 17:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, mennyire termelek pénzt, de van munkám és fizetésem, és ennek megfelelően természetesen szoktam a páromra költeni. Nem csak ajándékok szintjén- ez természetes-, a múltkor is pl vettem pár inget neki, mert nem volt ideje elmenni vásárolni. Bár nem tudom, ez mennyire határolható külön, közös kasszán vagyunk, így a költségek részénél sem gondolkodunk, ki mit fizet kinek. De igen, alapvetően sok dolog megy az "én fizetésem"-ből.
2016. jún. 17. 18:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak a 23-30 közti emberekre gondoltam
2016. jún. 17. 22:53
 3/7 anonim ***** válasza:

A páromat jövőhónapban elküldik a munkahelyéről.

Amíg nem talál munkát én fogom eltartani.

A bajban is kitartunk egymás mellett!

2016. jún. 18. 07:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok: pont 23 éves vagyok :)
2016. jún. 18. 09:14
 5/7 Titusztitusz ***** válasza:
Fordítva is igaz...Csak ahhoz OLYAN férfi is kell, akire MEGÉRI a nőnek költeni...
2016. jún. 18. 09:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Fél évig el is tartottam.

Házasok vagyunk, közös kassza. Néha meglepem a kedvenc csokijával, sörrel , vagy épp a kedvencét főzöm.

A kapcsolatunk elején is így volt, illetve kimondatlan szabály, hogy aki a programot szervezi, az fizet.

Esküvő után meg már mindegy volt.

2016. jún. 18. 11:57
 7/7 anonim válasza:

22 eves vagyok es koltok a paromra

Boldogga tesz ha vasarolhatok neki valamit vagy volt h 4napos kirandulast en fizettem. Szerintem a ferfiaknak is pont olyan jol esik ahogy a csajoknak.

2016. jún. 19. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!