Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít, hogy milyen családból származik a párod?
Cáfolnám ezt a rendkívül korlátolt állítást.
Az én apám alkesz volt és a legkisebb kritikára, problémára ütés volt az érv. Én viszont nem szeretek még veszekedni se (próbálom megtartani a mértéket, ha mégis szükséges) - és nagyon ritkán jutunk el oda is, hogy fel kelljen emeljem a hangon (ezt is utálom igazából).
Nem jelentene gondot, mert nekem is elég problémás a családom, viszont azt elvárnám, hogy legyen tisztában a helyzetével, és ne higgyen az ilyen "a család szent és sérthetetlen" dolgokban.
Van az a helyzet, mikor sokkal jobb elköltözni tőlük messzire és minimálisra redukálni a találkozást, beszélgetést.
Konkrét határt nem tudnék meghúzni, de nagyon nem mindegy, milyen családból származik valaki. Mondjuk nem egy választási ok, maximum szempont. (szóval annyira azért nem számít)
Jó esetben a családját még évekig, évtizedekig valamilyen szinten közel kell tudnom magamhoz, így nagyon nem mindegy. Nem is beszélve a családból hozott személyiségjegyekkel. Szüleiből könnyen após-anyós lehet a testvérből nem sógor. Így meg nem mindegy a szülők éppen manipulatívak, vagy normálisak, a testvérnek lesz e normális állása, vagy végső esetben őt is nekem kell eltartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!