Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ez baj, ha a kutyámat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez baj, ha a kutyámat úgy ringatom mint egy csecsemőt, úgy tartom a fejét, és közben duruzsolok neki?

Figyelt kérdés
Nem minden naposan fordul elő,meg kistermetű jószág.Vagy az ölembe ültetem,mint egy gyereket,aztán magyarázok neki,és ezt élvezi láthatóan,mivel egymás szemébe nézünk,és tudja hogy ez poénkodás.Párom szerint hibbant vagyok,szerintem meg ez tök szeretetteljes mikor látom hogy örül a kutya.Nem akarok gyereket soha,a kutya se pótlék számomra,csak csikizgetem,ő meg örül,ez csak 1-2 perc,nem órák,de párom szerint eltitkolom hogy gyereket akarok :S Semmilyen anyai ösztön nincs bennem,de a kutya már évek óta velem van,ő meg csak 2 éve.
2017. aug. 16. 11:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Szerintem aranyos. En is szoktam ilyesmit a macskammal, csak o meg lathatoan nem elvezi XD
2017. aug. 16. 11:11
 2/23 anonim ***** válasza:
51%

de a kutya már évek óta velem van,ő meg csak 2 éve.

Jól hangzik

2017. aug. 16. 11:11
 3/23 anonim ***** válasza:
42%
Azért érdemes a kutyát kutyaként kezelni, mivel állat és nem ember. Amíg normálisan neveled, vannak határok, fegyelem és séta, mozgás, addig 1-2 perc ilyen belefér. De ez nem a kutya érdeke, hanem neked jó. A természetben senki nem gügyögne így neki, és ez testmérettől független dolog.
2017. aug. 16. 11:19
 4/23 anonim ***** válasza:
35%

Úgy bánsz a kutyával, mint egy csecsemővel, de

"a kutya se pótlék számomra"

Lol. Feminizmus, hölgyeim és uraim...

23/f

2017. aug. 16. 11:20
 5/23 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem nem normális, hogy gyerekként kezeled, mikor nem az. Nem csak kutyával, macskával és felnőttel is furcsa.

Nincs semmi rossz abban, ha gyereket szeretnél. Én a helyedben elmennék egy pszichológushoz, valami gát lehet benned, amiért az anyáskodást csak állatokkal akarod átélni, akiknek bizony nem erre van szükségük. Akik így bánnak velük(ringatás, ölelés), azok csak belelátják, hogy ezt élvezi az állat, mikor csak eltűri. Az állatok alapvetően nem szeretik, ha lefogják őket, és instabil talajon állnak vagy a levegőben lógnak.

Pszichológus, szerintem anyukád mintája miatt tartod a távolságot a gyerekektől, mikor igényed lenne rá, ami ki is jön a kutyával való bánásmódban.

2017. aug. 16. 11:21
 6/23 anonim ***** válasza:
19%
Röhögök, mint egy szemétláda. 😂
2017. aug. 16. 11:22
 7/23 A kérdező kommentje:
Ismétlem : csak 1-2 percig ringatom,nem órákig,és nem akarok gyereket,soha nem is akartam.Tudnám ha nem élvezi,ilyenek után össze-vissza szaladgál jókedvében,tudom hogy bírja amikor incselkedek vele,mert akkor csak vele foglalkozom,és nem sok időm van ilyenekre.Vagy mondjuk talicskázunk,felemelem a két hátsó lábát,és pár másodpercig megy előre.Szerintem ez megmozgatásnak is jó,mert azt meg külön élvezi,ha masszírozom a testrészeit.Ezt mondjuk órákig el tudná viselni,de nincs ennyi időm :)
2017. aug. 16. 11:27
 8/23 anonim ***** válasza:
75%
Miért beszélsz pótlékról, ha nem akarsz gyereket? Ez a kettő üti egymást számomra.
2017. aug. 16. 11:38
 9/23 A kérdező kommentje:
Azt írtam,hogy nem pótlék,megelőzve az ilyen kommenteket.
2017. aug. 16. 11:40
 10/23 anonim ***** válasza:
66%

Pedig ez bizony anyai ösztön. :)

Babusgatod, ringatod mint egy emberbébit, s írtad, hogy úgy ülteted az öledbe mint egy gyereket.

Én a macskámat szoktam ringatni. Direkt ő jön oda és fekszik hanyatt a karomra. Nagyon szereti. Masszírozni is szoktam. A ringatás miatt a párom engem is hülyének néz, de a masszázs kifejezetten jót tesz az állatoknak is. Abban nincs semmi.

Bár én már nagyon vágyom egy gyerkőcre. Jól esik valakit ringatni és beszélni hozzá.

2017. aug. 16. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!