Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütöttem egy csecsemőt? Normális?
Minek nektek gyerek, ha ennyire nem vagytok értelmes emberek, ilyen rossz a kapcsolatotok (semmi bizalom meg tisztelet), és ennyire nem tudtok beszélni egymással?!?!?!?!
Csak a szegény gyereket sajnálom, hogy ilyen szülökkel van megverve!!!!
Én azt nem értem, hogy lett ebből egyáltalán házasság, meg közös gyerek, ha ilyen viszonyban vagytok egymással - abszolút nulla bizalom a másik irányába: a férjednek az az első gondolata, hogy te megütötted a babát, te meg az interneten beszéled meg vadidegen emberekkel, ahelyett, hogy vele beszélnél.
Nem, ez az egész helyzet nem normális, egy normális párkapcsolatnak, - de még baráti kapcsolatnak is - a bizalom az alapja, és a szerelem, stb., minden más csak utána jön. Nálatok pont ez az alap hiányzik.
Szerintem meg csak nagyon fáradtak és ingerültek. Egy gyerek rengeteg feszültséget hoz magával, nem kell rögtön csesztetni a kérdezős meg a párját, hogy minek házasodtak... mintha ti még sose kaptatok volna össze.
Szerintem nyugodj meg, és próbáld megbeszélni a pároddal a dolgot. Mondd el mi történt, és hogy neked mennyire rosszul esik, hogy ezt gondolta rólad.
Estére hívjátok át a nagyit, ha közel lakik, ti meg menjetek el sétálni, fagyizni, stb.
Kell egy kis elszakadás az otthontól, ha nem akartok bedilizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!