Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? 23/N
Ha 14 évesek lennétek, akkor remélhetnéd, hogy pár hónapon, éven belül megváltozik.
25 évesem szerintem már fölösleges.
21/L
Tapasztalat: Ilyenkor csak az hat rá,ha megcsalod,és otthagyod.
Nincs mese,ez van,ott kell hagyni,egy ilyen szennyel nem lesz jövőd,hidd el nekem.
22/L
Az nem lehet, hogy humor téren kissé "deszka" vagy és nem veszed a lapot?
Például valakit beindít "döngetés" közben egy ilyen beszólás...
Ő akkor bunkó? Talán érted a példából...vagy nem.
Igazából, ha egy elkényelmesedett királylány vagy, aki egész nap csak nyalja a telefont meg ilyenek, nem is értem, miért siránkozol a jelzőn...erre is gondolhatnál...
Nem lehet az, hogy szép vagy, szép vagy, de semmi másra nem vagy jó csak arra...s ezt tudatja veled? Próbál motiválni, hogy értékes-több legyél végre?
Magyarul unja, hogy eltartson:))))
Első r-bancozás után kivágtam volna az ablakot.
Figyelj, előfordul, hogy két embernek mást-mást jelent a vicc fogalma, vagy más a tűréshatár, eltérő módon érzékenyek bizonyos dolgokra.
Egy normális, egészséges kapcsolatban azonban ha az egyik megmondja, hogy figyelj már, ez meg az engem rohadtul idegesít/bánt/zavar, rám való tekintettel légy szíves fejezd be, akkor azt a másik felfogja, és tiszteletben tartja, nem pedig nekiáll magyarázkodni vagy arrogánsan visszavágni vagy tovább szítani a tüzet.
Ne reménykedj, az ilyen nem változik, ez úgy nőtt fel, hogy normális dolog így beszélni a nőkkel. Valszeg az anyjt is sz-rba se nézi, csak kiszolgáltatja vele magát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!