Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomat meghívták egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomat meghívták egy lagziba engem pedig nem, de ő ennek ellenére is elakar menni. Normális ez?

Figyelt kérdés
Egy barátja hívta meg akit én is ismerek ugyan csak 2-3x találkoztunk de nem láttam ugy h unszimpatikus lennék neki vagy a drága menyasszonynak.Viszont csak a barátomat hívták meg de ő menni akar és hajnalig bulizni.Nem az a baj hogy menne hanem az hogy egyáltalán nem zavarja hogy én nem megyek!Fordított esetben én biztosan beszélnék a barátommal hogy vinném a páromat is,de őt egyáltalán nem izgatja a dolog.Pedig nem hiszem,hogy megszégyeníteném mert nem iszok semmi kiborítót nem csinálnék!
2017. aug. 14. 19:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én szeptemberben megyek esküvőre, a párom legjobb barátja házasodik.

Szűk, családi esküvő lesz, hogy anyagilag se legyen megterhelő, mert nem tehetik meg, mégis akiket meghívtak, úgy írták a meghívót, hogy XY és a párja (vagy plusz 1 fő).

Nem gondolom, hogy a költség lenne az oka annak, hogy nem hívtak meg.

2017. aug. 15. 14:55
 12/15 anonim ***** válasza:
57%

Elég proli dolog ha egy esküvőn így b.ssza a fillért az ifju pár de ez az ő dolguk.

Én nem mennék olyan helyre, ahol ennyire semmibe vennék a pàromat.

vagy mennénk ketten egy rúd szalámival, tönkre ne tegyük már a bizniszt.

buta parasztok, undorito

2017. aug. 15. 15:42
 13/15 anonim ***** válasza:
2017. aug. 15. 23:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Na, megvolt az esküvő?
2017. szept. 14. 10:56
 15/15 anonim ***** válasza:
igen, egyedül ment. éjfélkor már jött is haza :)
2017. szept. 14. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!