Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátomat meghívták egy buliba ahova engem is magával visz akkor illik nekem is italt vinnem ajándékba?
Figyelt kérdés
mit vigyek ami nem olyan drága, és nem is ciki?2009. szept. 9. 14:52
1/2 anonim válasza:
Vigyél csokit meg csipszet vagy gumicukrot :D És h te csak azért hoztad mert a vendég nem érkezik üreskézzel és ha beszolnak akkor mond neki h Fákk júú örülj h hoztam- xd
2/2 anonim válasza:
Szerintem egyaltalan nem baj, ha ketten visztek egy uveg piat, de ha meg veszel egy uveg bort 6-700forintert, az semmikeppen nem arthat, es nemis tul draga. Vagy suss valamit, en pl nagyon szeretem a hazi sutiket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!