Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomat meghívták egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomat meghívták egy lagziba engem pedig nem, de ő ennek ellenére is elakar menni. Normális ez?

Figyelt kérdés
Egy barátja hívta meg akit én is ismerek ugyan csak 2-3x találkoztunk de nem láttam ugy h unszimpatikus lennék neki vagy a drága menyasszonynak.Viszont csak a barátomat hívták meg de ő menni akar és hajnalig bulizni.Nem az a baj hogy menne hanem az hogy egyáltalán nem zavarja hogy én nem megyek!Fordított esetben én biztosan beszélnék a barátommal hogy vinném a páromat is,de őt egyáltalán nem izgatja a dolog.Pedig nem hiszem,hogy megszégyeníteném mert nem iszok semmi kiborítót nem csinálnék!
2017. aug. 14. 19:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
33%
Ha ott vagy nehezebb mas lanyokra nyomulni.
2017. aug. 14. 19:07
 2/15 Bad G-Sus ***** válasza:
28%
vigyen el magával
2017. aug. 14. 19:13
 3/15 anonim ***** válasza:
73%

Lehet, hogy a jegyespár számára anyagilag megterhelő, ha minden barátjuk hozza a párját is, akit alig ismernek. És ha már szelektálni kell, akkor az ilyen hisztis libákat nem hívják meg szívesen.

Amúgy meg nem vagytok összenőve, neked se a vőlegény, se a menyasszony nem barátod (mondjuk "a drága menyasszony" megszólítás gúnyos és sértő, biztos nagyon barátságos ember vagy, ilyen hozzáállással), miért ne mehetne nélküled a párod??

2017. aug. 14. 19:13
 4/15 A kérdező kommentje:
Miután meg sem hívtak biztos nem fogok kedvesen gondolni rájuk ha barátságosnak tűnök ha nem!De elég sok barát párját is meghívták érdekes engem pont nem hívtak meg nem hiszem egy fővel már olyan nagy lenne a költség
2017. aug. 14. 19:20
 5/15 anonim ***** válasza:
56%
Nálunk alap lenne, hogy a barátaink esküvőjére együtt megyünk. Plána, ha ismerjük is egymást, de ha nem, akkor is. Egyikünk sem menne el egymás nélkül.
2017. aug. 14. 19:25
 6/15 anonim ***** válasza:
77%

Nézd egy esküvő komoly költség és lehet, hogy szigorú fejkvótájuk van, mert nem fér bele a büdzsébe.

Én párom is volt már 2x nélkülem, egyszer nem éreztem ezt sértésnek, vagy nem ismertem az ifjú párt, vagy csak 2-3x találkoztam velük. Nem vagyok se rokonuk, se közeli ismerősük, innentől kezdve mit tolakodjak oda?

Azt, hogy a barátod vihet-e nem a barátod fogja meghatározni, hanem az ifjú pár. Az ő napjuk, majd ők döntenek. Ha ők közeli ismerősöket akarnak, ne húzd fel magad ezen.

2017. aug. 14. 20:35
 7/15 anonim ***** válasza:
85%

Azt el kell fogadnod, hogy az esküvőn a házasulandó pár szabja meg a vendéglistát, nem pedig az illem. Ha nem akarják, hogy ott légy, joguk van hozzá.

Hogy a párod miért megy el nélküled, azt neked kell tudni, hogy normális-e. Van ahol igen, de nem mindenhol. A jelek szerint a párodnak természetes, neked nem az, ezt vele kell megbeszélni.

2017. aug. 15. 00:14
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Megértem,hogy rosszul esett, hogy nem hívtak meg.

De ez van. A pár dönti el, hogy kiket hívnak meg.Egy főre kb 20-25 ezer a kaja, terem, pia stb.. Meg kell húzni a határt valahol, ha mindenkinél meghívják a komplett családot és a párt, akkor az nekik rengeteg pénzbe fájna.

És hát nem is nagyon ismernek téged, gondolom nem is vagytok régóta együtt.

El kell fogadni, hogy téged nem hívtak meg. Attól még miért ne mehetne a párod? Az ő barátairól van szó.

Én biztosan megemlíteném az ifjú párnak, hogy a páromat is hoznám, hogyha már régóta van párom és ismerik is jól.

De ha nem régóta vagytok együtt és alig ismered őket, akkor nem akkora dolog, hogy nem hívtak meg szerintem.

2017. aug. 15. 08:00
 9/15 anonim ***** válasza:
52%

Nincs ebböl semmi gond. Menjen egyedül, hisz nincs más lehetőség. Mégse mondhatod a vőlegénynek h hívj meg :D ez köcsögség

Tehát törödj bele, szervezz magadnak programot aznap estére

2017. aug. 15. 10:48
 10/15 anonim ***** válasza:
68%

Ez nem így működik, nem te döntöd el, hogy viszed-e a párodat.

Mi is már együtt voltunk fél éve, mikor esküvőre voltam hivatalos. Csak én, elmentem, és?

A kedvesem nem ilyen hisztis, mint te, jó szórakozást kívnt és ennyi. Most mit kell ilyen hülyeségen kiakadni, ha dugni akar, megteszi nappal is.

2017. aug. 15. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!