Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha érzelmileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha érzelmileg erősen kötődöm a barátnőmhöz, de mint nőt már nem kívánom?

Figyelt kérdés

Ő 21 éves nő, én 23 éves férfi. Két éve vagyunk együtt. Az utóbbi hónapokban azt vettem észre, hogy folyamatosan csökken az érdeklődésem az irányába szexuálisan. Gondolom ebbe az is közrejátszik, hogy az elmúlt kb. fél - 1 évben felszedett vagy 15 kilót.

Fogalmam sincs, mi lenne a helyes megoldás. Nagyon hiányozna, ha nem lennének a közös programok, az összebújások, az üzenetváltások. Erotikusan viszont már egyre kevésbé indít be. 6 napja nem voltunk együtt például, és a hetedik nap sem azt érzem, hogy hú mostmár de jó lenne leteperni. Egyre inkább más nőkről fantáziálok, és nehéz megállni, hogy ne lépjek félre. Más nők gondolata beindít, az övé nem, és egyszerűen nem tudom, hogyan lehetne ezt feloldani. Félek, hogyha benne maradok ebben a kapcsolatban, akkor csak boldogtalan leszek, ugyanakkor, ha kilépek, akkor pedig iszonyúan hiányozna az érzelmi része.

Ráadásul úgy érzem, hogy nem kizárólag a súlynövekedés az oka. Mintha a kapcsolatunk inkább csak érzelmi töltet lenne mostanra, és a szexualitás az úgy kiesne. Ő is kötődik hozzám, és sajnálnám őt, ha elveszítene engem.

Van egyáltalán jó megoldás erre a helyzetre? Napok óta csak kavarognak a gondolataim.

2017. aug. 12. 23:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

10-es

Ház azért ezt nem mondanám, hogy a nőkre a legjellemzőbb.

Gondolj csak vissza pl a középiskolás fiú ismerőseidre. :D

Csapd fel a facebookot, és keress rá, akár a régen menő focista "gyerekekre". Megsúgom legalább a fele tuti felszedett jó 10-20+ kilóval lesz most...

Én is csak nézek sokszor, hogy milyen durva valakit pufi arccal és sörpocakkal látnom, aki régen pl sportolt..

Szóval a férfiak is el tudják rendesen engedni magukat, pocakot növeszteni és meghízni egy kapcsolatban. (Nem mondom, hogy nőként nincs ilyen, de biztos, hogy hülyeség a "99%-a a nőkre igaz" dolog. Maximum te csak azt figyelted eddig.

2017. aug. 15. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!