Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem hogy a barátnőm elfogadja ezt?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok.1 éve vagyok együtt a jelenlegi baratnőmel akit nagyon szeretek és el tudom képzelni vele a jövöm.Szinte sosem veszekszünk.Egy dolgot kivéve.Azon visszont állandóan.Hiszen nem hajlandó elfogadni a múltam és esélyt sem ad.Eddig nem volt vele probléma de most kezd komolyabban próbálkozni és megpróbál engem eltiltani ettől a múlt tól.

A múltam igazából nem rossz.Egy meggondolatlanság miatt nagyon hamar lettem abba viszont nem bántam meg.Mindössze 17 éves voltam amikor megszülettek az iker lányaim.ők az életem értelmei nagyon szeretem őket.A gyermekeim anyával is nagyon jóba vagyunk.Mi békében váltunk el egymástól és mára szinte a legjobb barátok lettünk.

A mostani párom ezt nem hajlandó elfogadni.Se a volt párom se a gyerekeimet .Hatalmas viták vannak minden egyes alkalommal amikor el merek menni meglátogatni a gyerekeimet ami heti 4 alkalmat jelent.Már többször meg lettem gyanusítva hogy azért megyek hogy megcsaljam.Természetesen ez nem igaz.Nagyon sokszor még van sértödve hogy mindig ők az elsők de nem érti meg ha kapom a telefont hogy beteg a gyerek nem vele fogok otthon lenni.A pénz miatt is ki van akadva hogy én miért fizetek amikor nincs is róla bírósági végzés arról hogy kell gyerek tartás.

A legújabb ötletem pedig az hogy magamra tetováltatott a két kislány nevét a szívem föle erre is az volt a hiszti hogy akkor az ővét mért nem .Meg is indokoltam neki hogy azért mert egyetlen egy nő nevét sem barátom magamra

Nem értem ezeket miért csináljaeg volt a lehetősége hogy amikor megyek velem jöjjön .Ő azt akarja hogy ne menyek ez pedig kizárt dolog.

Mit tudok kezdeni ezzel a féltékenységi rohamokkal ?

2017. aug. 11. 17:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
77%

Ti normálisak vagytok,hogy azt írjátok,hogy heti 4 nap sok?? milyen nők/anyák vagytok,most komolyan? a férfiak nagy százaléka sz*rik a gyerekeire válás/szakítás után,hétvégi apukák lesznek és komolyan az a gond,hogy ő szerves része szeretne lenni a gyerekei életének? Nincs olyan,hogy valaki túl sok időt tölt a gyerekeivel! Ideális esetben amúgy is minden nap együtt lenne velük. Ilyen fiatalon ezt inkább értékelni kellene (a párjának is!), hogy ennyire elszánt és felelősségteljes ez a srác.

Igen, fiatal a lány is, igaz, hogy nem erre vágyik egy 20 évesen, ez teljesen érthető, de könyörgöm, tudta, hogy mibe ment bele, ő válaszototta! Ehelyett meg 3 éves gyerekekre féltékenykedik.. Nemhogy örülne, hogy a kérdező ilyen jó apa és majd valószínűleg a közös gyerekeit is ilyen jól nevelné.

Kérdező: ne változz meg a lány miatt, látogasd ugyanúgy a gyerekeidet, nekem egy hétvégi apuka jutott, kb nem is ismerjük egymást, ne akarj így járni. Ne engedj a lány hisztijének!

20/L

2017. aug. 12. 11:13
 22/27 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nagyon jó, hogy ennyi napot együtt vagy a gyerekeiddel. Mi is szétmentünk a gyermekem apjával, és szerencsére heti többször találkozik a gyermekünkkel.

Itt csak 2 megoldás van.

1. Szakítasz vele

2. Mèg egyszer megpróbálod neki elmagyarázni, hogy neked a gyerekeid az elsők.

2017. aug. 12. 11:16
 23/27 anonim ***** válasza:
33%

"A lány (aki szerintem undorító!) tudta nagyon jól, hogy mibe megy bele.. "

Mégis honnan a pitsából tudná egy 20 éves lány, hogy milyen egy kisgyerekes apával? Egy felnőtt nő sem viseli jól, ha nem törődik vele a párja eleget, ráadásul az ex-nőjéhez kell igazítani az életét, nem hogy egy fiatal lány. Ettől függetlenül természetesen apuka vegye a ki a részét a gyereknevelésből ahogy csak tudja, ha már megcsinálni volt esze. De innentől kezdve vegye tudomásul, hogy a legtöbb nő, pláne fiatal csinos nő aki még bőven válogathat, nem fogja ezt elfogadni. Nyilván lesz aki majd megpróbálja, mint a jelenlegi lány is, aztán később besokall és nem bírja majd.

2017. aug. 12. 12:14
 24/27 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó meg sem próbálta elfogadni.Rögtön ez a viselkedés volt rá a reakció még akkor is ha bele ment a kapcsolatba .

Akkor is ha nem tudja elfogadni hogy van gyerekem szerintem kicsit sem kellene így viselkedni.

Szerintem nem követtem el akkor nagy bűnt.Nem csaltam még csak a gyerekeimel szeretnék lenni ez a nagy problémája hogy nem csak vele foglalkozom .Ezt meg szerintem tudnia kellett volna mikor bele ment ebbe a kapcsolatba

2017. aug. 12. 14:04
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Lehet tudnia kellett volna, de nem tudta. Vagy annyira jó volt veled, hogy úgy gondolta megbirkózik vele. Teljesen mindegy igazából. Szakíts vele, mert ez a vergődés egyikőtöknek sem jó.
2017. aug. 12. 14:08
 26/27 anonim ***** válasza:
37%

"Mégis honnan a pitsából tudná egy 20 éves lány, hogy milyen egy kisgyerekes apával?"

A kérdésedben a válaszod!

Onnan, hogy 20 éves!!! Nem 13-14, aki nem fogja fel, hogy az embernek a gyerekei az elsők!

A hölgyemény az első randin mondhatta volna, hogy bocsi nekem ez nem fér bele, viszontlátásra.

De továbbra is kérdezem, hogy veszi a bátorságot ahhoz, hogy össze jöjjön egy apukával és a gyerekeitől próbálja elszakítani??

Kérdező! Továbbra is ugyanazt mondom... Próbálj ugyanilyen felelősség teljes maradni és ne hagyd, hogy bármilyen kapcsolat ebben befolyásoljon!

2017. aug. 12. 17:11
 27/27 anonim ***** válasza:
37%

Ő sohasem fogja elfogadni a gyerekeidet, szakíts vele.

Ennyi.

A mostohaanyám 42 évesen is gyűlöl, amiért apa lánya vagyok. Semmit nem ártottam neki sohasem, csak épp nem tudott elfogadni - pedig anya már nem is él, hogy rá féltékeny legyen.

2017. aug. 12. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!