Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem hogy a barátnőm elfogadja ezt?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok.1 éve vagyok együtt a jelenlegi baratnőmel akit nagyon szeretek és el tudom képzelni vele a jövöm.Szinte sosem veszekszünk.Egy dolgot kivéve.Azon visszont állandóan.Hiszen nem hajlandó elfogadni a múltam és esélyt sem ad.Eddig nem volt vele probléma de most kezd komolyabban próbálkozni és megpróbál engem eltiltani ettől a múlt tól.

A múltam igazából nem rossz.Egy meggondolatlanság miatt nagyon hamar lettem abba viszont nem bántam meg.Mindössze 17 éves voltam amikor megszülettek az iker lányaim.ők az életem értelmei nagyon szeretem őket.A gyermekeim anyával is nagyon jóba vagyunk.Mi békében váltunk el egymástól és mára szinte a legjobb barátok lettünk.

A mostani párom ezt nem hajlandó elfogadni.Se a volt párom se a gyerekeimet .Hatalmas viták vannak minden egyes alkalommal amikor el merek menni meglátogatni a gyerekeimet ami heti 4 alkalmat jelent.Már többször meg lettem gyanusítva hogy azért megyek hogy megcsaljam.Természetesen ez nem igaz.Nagyon sokszor még van sértödve hogy mindig ők az elsők de nem érti meg ha kapom a telefont hogy beteg a gyerek nem vele fogok otthon lenni.A pénz miatt is ki van akadva hogy én miért fizetek amikor nincs is róla bírósági végzés arról hogy kell gyerek tartás.

A legújabb ötletem pedig az hogy magamra tetováltatott a két kislány nevét a szívem föle erre is az volt a hiszti hogy akkor az ővét mért nem .Meg is indokoltam neki hogy azért mert egyetlen egy nő nevét sem barátom magamra

Nem értem ezeket miért csináljaeg volt a lehetősége hogy amikor megyek velem jöjjön .Ő azt akarja hogy ne menyek ez pedig kizárt dolog.

Mit tudok kezdeni ezzel a féltékenységi rohamokkal ?

2017. aug. 11. 17:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Heti 4 alkalom nagyon sok szerintem. Ahogy valaki leírta: senki sem családos embert keres párjának. Úgy tűnik ő sem,én teljesen megértem. Persze téged is,de ezt nem várhatod el tőle. Ő így mindig örökös háttérbeszoruló lesz? Mert ha heti 4 napot ott vagy a többit mással töltöd ki esetleg? Mi marad rá? Az a baj,hogy ő nem a múltadat nem fogadja el,hanem azt a jelent amit te élsz. Viszont jogosan. A te álláspontodat ismerjük,de az övét nem. Nem tudjuk vele mennyire törődsz,mennyire tartod becsben.Szerintem hagyd,hogy megtalálja azt a független egyedülálló pasit aki boldoggá teszi,akinek ő az első. Te pedig keress magadhoz hasonló élethelyzetben lévő hölgyet.
2017. aug. 11. 20:33
 12/27 A kérdező kommentje:

Tudom hogy heti 4 alkalom nagyon sok viszont nem tudok nélkülük élni.

Az első randin elmondtam neki hogy van két lányom.Nem értem ha nem családos embert akart magának akkor minek mondott igen.

Minden el lett neki mondva hogy milyen a viszonyom a gyerekek anyával az is hogy elég sűrűn vagyok náluk a gyerekek miatt.Megkérdeztem tőle hogy ez neki nem - gond azt válaszolta hogy nem.Nem értem ha nem családos embert akart akkor arra a kérdésre miért mondott igent hogy lesz-e a barátnőm.

Abszolút nem foglalkozom vele kevesebbet mint kénne ide -oda viszem.Nagyon sokszor megyünk vacsorázni moziba meg egyéb helyekre.Ha otthon vagyok akkor is maximálisan ő rá figyelek.Nem lehetek vele 0-24 ahogy elvárja tölem.

Neki is meg kellett volna gondolnia mit akar mielőtt igent mond egy ilyen kapcsolatra

Akkor miért nem mondja el hogy ez a problémája.Csak hisztizni semmit nem lehet vele megbeszélni mert mindenre megsértödik.Null kommunikációval nem tudok segíteni a problémáin.Ha pedig szakítani akar velem szintén miért nem ül le velem megbeszélni.

2017. aug. 11. 21:26
 13/27 anonim ***** válasza:

Próbáltad már, hogy a párod elviszed magaddal, ismerje meg a volt párod, a gyerekeket? Sokszor a démonok nem is tűnnek olyan félelmetesnek, ha végre arcokat kapnak...

Meg szerintem ez egy bizalmi gesztus is lenne felé. De ha ettől is elzárkózik, akkor előbb-utóbb besokall (vagy te) és szakítás lesz a vége.

2017. aug. 11. 21:38
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Végigolvasva a további megjegyzéseid Kérdező, látszik, hogy a jelenlegi párod nem gondolta végig a helyzet komolyságát anno: gyanítom ő is fiatal és nincs vele tisztában, hogy mivel jár az, ha valakinek gyerekei vannak. Megértem valahol őt is, mert sose lesz ő az első az életedben, hanem a lányaid. És épp ezért megértelek téged is, hiszen a gyerekeknél szebb dolog nem történik az emberrel.

Az a gond, hogy neked egy olyan nő kéne, aki ezt a szituációt tudja tolerálni és meg tudja érteni, ergo sokkal érettebb, felnőttesebb gondolkodásmóddal rendelkezik.

Ha belegondolsz, valahol a nap végén a párodnak sem róhatod fel a hibáit, fiatalok vagytok még és ő is az életének egy olyan stádiumában van, ahol a család, a kötelezettség súlyát nem érti meg annyira, vagy azt pl hogy van az az életszakasz, ahol bizony be kell állni a sorba, mert nem ő élvezi az elsőbbséget.

Szerintem szerencsésebb, ha elengeded, találjon egy olyan férfit, akinek ő az első.

2017. aug. 11. 21:44
 15/27 A kérdező kommentje:
Oh már hányszor megpróbáltam.Nem hajlandó velem jönni.Nem is akarja meg ismerni őket.
2017. aug. 11. 21:45
 16/27 A kérdező kommentje:

Annó én se voltam felkészülve 17 évesen de gyorsan fel kellett nőnöm a helyzethez.Egy olyan nőtől aki független a szüleitől kicsit többet vártam volna de lehet csak én ítéltem meg a helyzetet.

Sosem helyeztem egyikőjük ez sem egyik helyre se.A barátnőm is fontos és a gyerekeim is.Sosem hanyagolta meg el azt nem mondhatja mert mindent meg adtam neki amit csak akart .

2017. aug. 11. 21:49
 17/27 anonim ***** válasza:
46%
Én kidobnám ezt a csajt.
2017. aug. 11. 21:51
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 éve, 26 évesen volt egy randim egy sráccal, akinek volt egy akkor 7 éves kislánya. 26 éves fejjel is kifaroltam a történetből, pedig ő komolyat akart, mert egyszerűen ha van egy gyerek, a játékszabályok másak és ha agyilag nem vagy elég érett hozzá, az csak katasztrófa. Nekem be kellett vallanom, hogy 26 éves fejjel én a gyerekvállalás témától is ódzkodtam így kénytelen voltam neki elmondani, hogy túl nagy felelősségnek érzem.

Most 28 (lassan 29) évesen sokat változott a világnézetem, az én fejem lágya is kezd benőni, meg van azóta komoly párkapcsolatom és a jelenlegi párommal el is tudnám képzelni, hogy vele lenne (lennének) közösen gyerek(ek).

20 évesen ő még valahol önzőbb, a kapcsolat neki nem arról szól, ami már neked. Te apa lettél, ahogy írtad, bele kellett nőnöd a szituációba és örömmel olvasom, hogy felelősségteljes, szerető szülő vagy. Mások 40-es éveikben sem képesek felnőni erre a szerepre.

Ő viszont még egy másik szakaszban van, neki nem muszáj belenőnie ebbe a szerepkörbe.

2017. aug. 11. 21:58
 19/27 anonim ***** válasza:
73%

Besz*rok, hogy azok vannak lepontozva akik igenis látják, hogy a nőben van a hiba... Akik meg az apukát szidják, aki szereti a gyerekeit, törődik velük, azok meg 100%...

Kérdező!!

Egy percig se hanyagold a gyerekeidet egy ilyen nő miatt! Menj hozzájuk heti 4x! Nagyon becsületre méltó, hogy ilyen fiatalon így törődsz velük!

"Kinek kell egy tini apuka?"

Akinek nem kell az nem is megy bele ilyen kapcsolatba, hogy utána meg próbálja elszakítani az apukát a gyerekektől!

2017. aug. 12. 00:41
 20/27 anonim ***** válasza:
78%

A kérdező már többször említette, hogy a legelső randin elmondta, hogy gyerekei vannak... A lány (aki szerintem undorító!) tudta nagyon jól, hogy mibe megy bele..

De fordítsuk meg. A ti szüleitek válnak el, és az új nő veszi a bátorságot, hogy apukátoknak megszabja, hogy hányszor látogasson titeket... Na így már rögtön milyen undorító nő lenne, nem?

2017. aug. 12. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!