Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki szavaz arra hogy megpróbálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szavaz arra hogy megpróbáljam? Rengeteg véleményre van szükségem mert nagyon beéghetek.

Figyelt kérdés

Háttérinfók:

Beleszerettem a suliba egy csajba, de a csaj azt mondta hogy ő csak barátságot lát köztünk és már az elején tudta hogy nem lesz ebből komolyabb.Na de én rájöttem a hétvégén hogy nem tudok csak a barátja lenni.Mármost az a kérdés hogy elmondjam-e neki hogy csak a barátja nem tudok lenni, mert nekem ennél több kell?

A tervem az hogy odamegyek hozzá félrehívom és ugyanezt a mondatot elmondom neki is és ezek után azt mondom neki hogy most megteszem azt amit már nagyon rég meg kellett volna tennem és megcsókolom.

Mert igazából a közeledéseim elég bénák voltak és semmi komolyat nem léptem, de most meglépném.

A kérdésem azonban az hogy mennyire jó ötlet ez, mert hülyét nem akarok magamból csinálni.Mert már volt egy olyan eset hogy egy lány azt mondta hogy nem akar megismerni és én meg odamentem és azt mondta hogy szerinte ő elég egyértelműen tudtomra adta hogy nem kellek neki.

2010. máj. 24. 11:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
És amúgy hány évesek vagytok?
2010. máj. 24. 16:40
 22/24 anonim ***** válasza:
tök mindegy hogy mit csinálsz de talán először jobb kertelés nélkül megmondani mi az ábra, egyébként lehet hogy ő meg mást vár hogy végre lépjen, de ha szerencséd van jól pofára ejtik, mert ne csak a f@szik szívjanak állandóan, és te meg azért vagy folyton mellékvágányon. amúgy olyan sem létezik hogy egy pics@ csak úgy belezúgjon valakibe, mert annál agyilag nem stimmel valami hanem valamit tenni kell értük, és általában kiderül utólag hogyha mégis majd behugyozik egy pasitól mikor meglátja akkor az meg egy világnagy s*ggfej.
2010. máj. 24. 18:24
 23/24 anonim ***** válasza:
ott a baj hogy sok lány egy ilyen után mikor a szemedbe néz nem a barátot látja hanem egy olyan férfit aki vágyik rá. és ez valahogy lelombozza taszítja kicsit. nem éri meg ezzel játszani. legyetek barátok és próbálj emg pl rajta keresztül másik lányt megismerni. :D
2010. máj. 24. 21:49
 24/24 anonim ***** válasza:
14:11-el értek egyet.
2010. máj. 24. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!