Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szavaz arra hogy megpróbáljam? Rengeteg véleményre van szükségem mert nagyon beéghetek.
Háttérinfók:
Beleszerettem a suliba egy csajba, de a csaj azt mondta hogy ő csak barátságot lát köztünk és már az elején tudta hogy nem lesz ebből komolyabb.Na de én rájöttem a hétvégén hogy nem tudok csak a barátja lenni.Mármost az a kérdés hogy elmondjam-e neki hogy csak a barátja nem tudok lenni, mert nekem ennél több kell?
A tervem az hogy odamegyek hozzá félrehívom és ugyanezt a mondatot elmondom neki is és ezek után azt mondom neki hogy most megteszem azt amit már nagyon rég meg kellett volna tennem és megcsókolom.
Mert igazából a közeledéseim elég bénák voltak és semmi komolyat nem léptem, de most meglépném.
A kérdésem azonban az hogy mennyire jó ötlet ez, mert hülyét nem akarok magamból csinálni.Mert már volt egy olyan eset hogy egy lány azt mondta hogy nem akar megismerni és én meg odamentem és azt mondta hogy szerinte ő elég egyértelműen tudtomra adta hogy nem kellek neki.
ugyanez a problémám kedves kérdező. én is ismerem már 2 éve a lányt és mondhatni legjobb barát szinten állunk és bulikban is többet lóg az én nyakamba mint a pasijáéba :O
én tökre szerelmes vagyok bele de neki csak barát vagyok. én azt mondom hogy add elő neki, éreztesd vele de NE csókold emg mert azzal lehet elkergeted magad mellől egy időre.
ha emg már kijelentette hogy csak barátságot akar akkor felejtsd el.
(én már buktam egy nagy barátságot ilyen miatt :S)
Hát max. csókold meg :D Lehet te sem érzed azt a bizonyos érzést, amit kéne.
Vagy ne foglalkozz többet az egésszel, tudsz te élni nélküle is (<- és ez az, amit sugároznod kell magadból)
Szóval akkor próbáljak egy ideig csak a barátja lenni?
Lehet egyáltalában több barátságból????
Ez a nem mire volt válasz?
Egyébként a másik amire gondoltam az hohy ha elmegy mellettem nézem de nem köszönök neki és idő után meg fogja kérdezni hogy miért nem köszönök neki?És akkor megmondom hogy én többet érzek iránta.Vagy ez rossz ötlet?Mennyi a valószínűsége hogy egyáltalában szól azért hogy nem köszönök?
ezt melyik filmben láttad?
tényleg ne csinálj magadból hülyét :/ ne erőltesd magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!