Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a barátomnak, hogy szüntessük be azt, hogy a különböző alkalmakra ajándékot vásárolunk egymásnak?
Figyelt kérdés
Még csak másfél éve vagyunk együtt, és előkerültek a gagyi, és haszontalan ajándékok. Sőt, nemrég volt a névnapom és azt mondta, hogy ő nem tud mit kitalálni nekem, úgyhogy válasszak valamit a ruhaboltban. A születésnapom is mostanság volt, arra parfümöt vett holott, a szeme láttára kaptam apukámtól parfümöt nőnapra is. Nem vagyok nagy parfümös, ezt jól tudja szerintem ő is, ez a kettő szerintem életem végéig kitart majd. Arra gondoltam, inkább valahogy megbeszélném vele, hogy ne ajándékozzunk, vagy keressünk valami más alternatívát. Nekem is sok gondolkodással jár az, hogy kitaláljam mi is lenne jó neki az ünnepekre, és lehet ő is úgy gondolja teljesen értelmetlenek az én ajándékaim is.
20/L
2017. aug. 9. 10:27
11/12 anonim válasza:
Úgy, ahogy leírtad. Plusz azt kell megbeszélnetek és elfogadnotok, hogy az ajándékozás nem feltétlenül jellemzi magát a kapcsolatot. Fejezzétek ki a szeretete, törődést, megbecsülést valamilyen más módon, és hagyjátok a fenébe az ajándékozást, ha nem látjátok értelmét. Simán meg lehet beszélni.
12/12 anonim válasza:
Beszéljétek meg, hogy mindig kaja legyen az ajándék. Amikor neked van szülinapod, ő hív meg egy ebédre, amikor neki van, akkor meg te őt. Ezzel letudva az ajándékozás. Kajálni meg mindig kell, szóval az sosem felesleges ajándék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!