Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom az egyik este ugy nyilatkozott hogy mit szólnék ha nem venne ezen tul semmit nekem vagyis venne alkalmakra hanem mindig adna 10ezer ftot havonta! Most k****nak néz?
Szia! Bocsi, de nem teljesen érthető a kérdés!
Eddig mikor vett neked valamit? Csak szülinap, névnap, stb-re, vagy ha szexeltetek? Mert nem mindegy ám!
És együtt éltek vagy külön?
Ha sokat van nálad, lehet, hogy a rezsibe szállna be inkább, mintsem hogy hülyeségekre költse.
Ha meg a szexért kaptál eddig is ajándékot, akkor teljesen mindegy, hogy továbbra is azt ad, vagy pénzt! Mert akkor fizet érte.....
nekem párom most karácsony előtt állt elő ezzel az ötlettel (vagyis hogy válasszak vmit,ő meg fizeti),mondván,hogy igy nem vesz nekem olyat ami nem tetszene,meg neki se kell gondolkodnia...
3 hétig engesztelt mire "megbocsátottam"...én nem fogadtam el,ha ajándékozni akar,menejn be ő boltba,vegye meg,készitse el,csomagolja be,menjen el rá ideje...nem a pénze kell,hanem a szerelme..az meg nem x ezret ér...
ő megértette...
(bár én nem feltételezek olyat h k*rvának néz,3 éve együttvagyunk,egyszerüen csak utál vásárolni)
22/L
Na rosszul fogalmaztam!!
Sokszor meglep valamivel!!4éve vagyunk együtt külön élünk és ha érdekel titeket a nemi életem akkor körülbelül 2hónapja nem volt alkalmunk együtt lenni ugy!
Ő ugy mondta ezt is!
Hogy kapsz mindenhónapban 10ezret és akkor azt költsd magadra!Most mert én azt odairtam egyáltalán nem arra gondoltam hogy a kedves válaszoló annak gondolja e mert ha igazi k****nak nézne akkor nem 10ezret adna meg az ut mellé járnék
nem tudom, nekem már az is rosszul esik, ha vesz valamit és hozzáteszi, h nem tudtam mit vegyek.....
szerintem azért az ember ha szeret valakit, akkor "erőltesse" meg magát annyival, h elmegy és vesz neki valami ajándékot......egyébként meg egy 10-es nem egy akkora pénz, h feltűnjön az embernek és általában nem is magára költi,hanem csak úgy elfolyik, de ha venne ezen értéken ajándékot örömet tudna okozni....neki ez nem jó???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!