Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszamenjek az exemhez? 20/l
1 hónapja szakítottunk, mert rengeteget veszekedtünk a köztünk lévő majd 200 km miatt és én rengetegszer bántottam, érzéketlen voltam az irányába, majd még a padlót is feltöröltem vele, amikor könyörgött, hogy ne szakítsunk.
Egy hete megint kért egy esélyt, de elutasítottam, mert igaz, hogy még mindig szerelmes vagyok belé és amikor találkoztunk is jó volt, hogy megcsókolt, de szerintem még mindig nem működne.
Most viszont arról küld képeket, hogy drogozik, herbálozik, és tényleg nem akarom, hogy tönkre tegye magát, mert szeretem.
20/l
Te NEM szereted! Akit szeretünk, azt nem bántjuk, és te folyamat szemétkedtél vele a kapcsolatotok alatt.
Ennyi.
NEm szereted és még játszmázol is... JOBB neki, hogy nem vagy vele, bármennyire is nem úgy tűnik most.
Egyébként TE inkább tönkreteszed, mint a "drogok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!