Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Visszamenjek az exemhez? 20/l

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszamenjek az exemhez? 20/l

Figyelt kérdés

1 hónapja szakítottunk, mert rengeteget veszekedtünk a köztünk lévő majd 200 km miatt és én rengetegszer bántottam, érzéketlen voltam az irányába, majd még a padlót is feltöröltem vele, amikor könyörgött, hogy ne szakítsunk.

Egy hete megint kért egy esélyt, de elutasítottam, mert igaz, hogy még mindig szerelmes vagyok belé és amikor találkoztunk is jó volt, hogy megcsókolt, de szerintem még mindig nem működne.

Most viszont arról küld képeket, hogy drogozik, herbálozik, és tényleg nem akarom, hogy tönkre tegye magát, mert szeretem.

20/l

2017. aug. 8. 16:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
Őszintén? Olyan mindegy, hogy mit csinálsz. Ha visszamész hozzá, két hét múlva szakítani fogtok, mert herbálozik.
2017. aug. 8. 16:35
 2/14 A kérdező kommentje:
Eddig sose csinált ilyet, egészségesen élt
2017. aug. 8. 16:36
 3/14 anonim ***** válasza:
87%
Zsarol. Ne menj vissza hozzá... Már nem lenne jó kapcsolat.
2017. aug. 8. 16:39
 4/14 anonim ***** válasza:
56%

"amikor könyörgött, hogy ne szakítsunk"... miféle viselkedés ez egy férfitól... méltósága legyen azért egy pasinak.

valószínűleg a 200 kilométer miatt nem sok értelme lenne, ha mégis adnál esélyt. tényleg annyira értelmetlenek ezek a távkapcsolatok, szerintem. persze nyilván jó volt hogy megcsókolt, hiszen vonzódtok egymáshoz, és ez teljesen érthető, hogy jó érzés.

de ez is annyira gáz, hogy képtelen kezelni a helyzetet, és rögtön füvezik... ha ennyi esze van, nem biztos hogy érdemes vele bármit is kezdeni. mint egy kisgyerek, aki hisztizik, ha az anyja nem veszi meg neki a nyalókát a sarki abc-ben... nevetséges tényleg.

szóval az én válaszom egy határozott NEM!

2017. aug. 8. 16:40
 5/14 anonim ***** válasza:
6%
És az kit érdekel kérdező. Megkaptad a választ. Miért érzel kényszert arra, hogy még valami lényegtelen információt bedobj. Fogadd el, hogy egyáltalán nem számít, mit csinálsz, mert a végén úgyis szakítani fogtok.
 6/14 A kérdező kommentje:
Most szeptemberben költöztünk volna össze
 7/14 anonim ***** válasza:
44%

Ha helyedben volnék, ahhoz se lenne pofám kb, hogy elméleti szinte foglalkozzam a kérdéssel egy ilyen kilépő után.

31/f

2017. aug. 8. 16:48
 8/14 anonim ***** válasza:

Jók a problémamegoldó módszerei, ha így dolgozik fel egy szakítást. Remek idegrendszerrel és intelligenciával rendelkező férfi lehet, igazi mintaférj lehet a jövőben és csodálatos apajelölt.

Eszem ágában sem lenne visszamenni hozzá.

2017. aug. 8. 16:53
 9/14 A kérdező kommentje:
Hát, igazából már sokmindennel próbálkozott, csak én nem adtam magam, bár volt, amikor majdnem, csak akkor mondták a barátai, hogy egyszer r.bancnak nevezett
2017. aug. 8. 16:54
 10/14 anonim ***** válasza:
Minden oldalról megválaszolták a kérdést. Remélem, nem leszel hül.ye.
2017. aug. 8. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!