Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet az hogy sok feleség nem veszi észre hogy megcsalják?
Ebből csak a menhely stim :D
Legtöbbször robogóval közlekedem, így nem járok-kelek :D
A csövesekkel meg megvan a bajom, mióta egy mentőtiszt kolleginámat hátba szúrta egy bedrogozott alkesz hómlesz.
De igen. Hm, jobb ember vagyok nálad :D
Azt tudom, hogy én miért "nem vettem észre". Egyszerűen nem akartam elhinni. Ennyi.
A kapcsolatot úgy kezdtük, hogy mindkettőnknek fontos a hűség.
Munkahelyi románc volt, csak ritkán tudtak találkozni. Amikor ő délelőtt szabad volt, gyerekek a suliban, én meg dolgoztam.
Otthon minden olyan volt, mint régen. Így szeret, úgy szeret, gyakori szex, udvarlás, stb.
Aztán egyszer lebuktatta a csaja.
Természetesen beadtam a válást, ő meg mehetett a csajhoz. Már rég nincsenek együtt. Az exem azt mondja, bánja az egészet, nem volt köztünk semmi gond, csak volt rá lehetősége.
Utólag persze hülyének éreztem magam, hogy végig megbízták benne, hogy ő úgyse csalja meg, mert rendes, hűséges, stb. Az a tipikus jófiú (papucs). Aztán tessék!
Mi ebből a tanulság? Soha nem szabad férfiban bízni!
Azért hülyeség az #1-nek az elgondolása, mert egyáltalán nem csak azok a nők nem lépnek ki egy ilyen 'kapcsolatból', akik nem tanultak. A diploma meg a jól fizető állás az érzelmi intelligenciával nem függ össze. Lehet, hogy valaki jól teljesít a munkahelyén, de a párkapcsolatban botrányos, amit csinál.
Szerintem is az van, hogy sokan rájönnek egyébként, csak nem akarják elfogadni a tényt.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!