Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kis lelki tanács. Segítettek?
Ismerkedj, gondolom suliba jársz, ott könnyű, vagy menyj el kocsmázni, ott is lehet haverokra szert tenni (és nem csak ivócimborákra), :D
16L
jaj. öngyilkosság eszedbe se jusson.
Melyik szülődnél vagy többet? És hogy jársz iskolába? vagy annyira nem laknak messze egymástól? iskolába csak kell járnod....ott nem tudsz barátokat szerezni? Nagy városban laktok am? mert ha ott kimész városba könnynen lehet ismerkedni=) vagy neten is szerezhetsz barátokat de akkor meg mindig gépe előtt lennél meg az nem is olyan.
És mért nincsenek barátaid? nem vagy olyan öö könnyen barátkozós? vagy vmi más a probléma? mer taz hogy egyszer itt alszol egyszer ott azt a barátaid is megérthetik márha normálisak:S
Mindenképpen próbálj legalább egyet. Nekem sincs sok barátom....sok az ismerősöm de az nem mindegyik barát. 1-2 emberrel szoktam rendszeresen találkozni.
A rossz gondolatokat meg felejtsd el és ne zárkózz be ne szomorkodj próbálj sokat kint lenni a szabadba én állandóan kint vagyok mert menekülök itthonról hisz nálunk sem vmi jó a helyzet. Amikor csak tehetem kint vagyok. ÉS ismerkedtem már meg így emberekkel ( úgy értem h sokat vagyok kint...sokszor egyedül mert barátaim nincsenek otthon nstb...) és így is lehet ismerkedni...és ne félj menj oda bátran=)
Képes volnál akkor abbahagyni, mikor padlón vagy? Mint egy nagyon rossz sportoló... :|
Szüleiddel beszéld meg, hogy nem szeretsz anyádnál aludni. Keressétek meg az okát és változtassatok rajta, vagy más módon de oldjátok ezt a dolgot meg.
Hogy legyenek barátaid járj közösségbe.
Egy jó üzletember tudja, hogy hogyha egy cég csődbe kerül, akkor a megmentéséhez gyökeres változtatásokra van szükség. Az életed nincs másképp. Változtass! Keress új hobbikat, járj társaságba, sportolj.
Ne dobd el azt a sok sok szép pillanatot, ami még előtted áll. Hidd el, hogy én 17 évesen sokkal nyomorultabbul éreztem magam, mint most Te és sokkal közelebb álltam a "csődeljáráshoz", mégse adtam fel. Nem bántam meg.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!