Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből érzed hogy szeret a párod?
Nekem gyakran mondja a párom, de sajnos nem érzem ezt a viselkedésén. A találkozóink nem sokban különböznek egy sima találkozótól a barátaimmal, annyi kivétellel, hogy itt utána van szex. Általában heti kétszer találkozunk, és akkor valamelyikünknél alszunk. Nem csinálunk soha semmi "páros dolgot", nem szoktunk az érzéseinkről vagy a jövőről beszélgetni, csak hülyülünk és szexelünk tulajdonképpen. Ez első pár hónapban ez így volt jó, de lassan 1 év után? Szerintetek? Veletek, hogy érezteti a párotok, hogy szeret?
22/l, 23/f
Mindenkinek más a szeretetnyelve. :) Az más kérdés, hogy nekem az érintés és a minőségi idő szinte egyformán fontos, amitől nem sokkal maradtak le a dicsérő szavak. Tehát ha te is kitöltesz egy ilyen tesztet, számolnod kell azzal, hogy nem biztos, hogy egy szeretetnyelv toronymagasan a legfontosabbnak minősül.
Fontos lenne feltérképezni, hogy melyikőtöknek mi az elsődleges szeretetnyelve. Lehet, hogy ő próbálná mutatni, hogy szeret, csak te nem érzékeled.
21/L
Megengedi, hogy en vezesem a kombajnt.
N
jajte :D
örüljetek hogy heti 2x találkoztok és szexeltek :D
mi 4 éve vagyunk együtt, heti egyszer találkozunk és akkor se mindig tudunk együtt aludni, azaz nincs szex.
szóvalmég jól is jártok :D
amugymeg, kis szivességekből látod hogy mennyire szeret a párod
24L
Mondani mindent lehet.
Miből érzem:
- a pillantásából, az ellágyuló hangjából
- mikor megimogatja az arcom, vagy csak átölel random
- meghagyja az utolsó kocka csokit, vagy épp hoz egy táblával, ha elfogyott
- kb már az én párnámon alszik, mert annyira közel akar lenni hozzám
- napjában többször is érdeklődik, hogy vagyok
- és sokat beszél a terveiről, aminek én állandó részét képezem
Ám ugyanezeket én is megteszem érte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!