Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha amíg kórházban vagy a párod a neten éjjel nappal mással chatel. Közben neked még egy sms-t sem küld! Milyen ember az aki ezt megteszi? Közben pedig azt hazudja szeret!
Figyelt kérdés
Megjegyzem a kórházba kerülésem előtt is csinált ilyet! Ha "kevés "vagyok miért nem küld el. Igaz, én most megteszem ezt! Csak még a módján gondolkodom! Nagyon megalázó ez a helyzet. Amíg minden jó addig jó vagyok, ha gond van jöhet egy másik? ( Ő a nő )2014. jún. 20. 10:24
1/7 anonim válasza:
Lapát, és keress egy odaadóbb csajt. Ennyire egyszerű.
Ha rájön, hogy téged akar megpróbálhatja visszasírni magát, de ha nem akkor már ott volt bekészítve a kispados, és előbb lesz valakije mint neked.
3/7 anonim válasza:
Most ha csak beszélget neten attól szerethet téged!
Nem lehet,hogy már rég vagytok együtt és így visz egy kis újdonságot az életébe? Oké,hogy nem a legjobb módja de ezt még meg lehet beszélni ha csak ennyi volt.
4/7 anonim válasza:
Nőként írom azt, hogy jól teszed, ha megszabadulsz tőle. Nem szeret, nem tisztel, így nincs értelme. Add meg az alkalmat magadnak, hogy megismerhess egy olyan nőt, aki szeret téged.
5/7 anonim válasza:
Szerintem csak egyszerűen ne keresd őt többet.Írsz neki egy sms-t, hogy vége,nem vagy szerelmes.(na ez ütni fog neki ne aggódj :D )
6/7 anonim válasza:
Kevés dologra mondom, hogy azonnali lapát, de erre igen. :(
7/7 anonim válasza:
Azt honnan tudod amúgy, hogy éjjel-nappal chatelnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!