Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok lány baráttal! Nem érzitek magatokat megalázva?
Aki iránt többet érzek, az nem barát. Ő több.
üdv
Szerintem olyan nem létezik, hogy lány barát. Az egyik fél mindig tobbet érez a másik iránt. Akkor van igazán gond, ha a másik félnek van valakije, ill. ha nem kér ebbol a "tobbol".
A kérdésre válaszolva, van egy lány (osztálytárs), akivel elég jól elvagyunk, de van pasija, én meg nem leszek olyan szemét, hogy megpróbáljam szétszedni oket. A fiú-lány barátságnak nem az a célja, hogy a fiú azt fitogtassa, hogy o mennyire férfi.
"Aki iránt többet érzek, az nem barát. Ő több."
+1
F/18
Amikor ilyen volt, éreztem sokmindent de megalázást azt nem.
Az sosem volt egyértelmű hogy miként kezel, hogy el tudtam volna e érni nála valamit. Nem is igazán barát volt, csak haver. Amég lehetett, addig körülötte voltam, hátha tanulok, tapasztalok, én nem adom fel soha. Aztán végén az lett, hogy sosem találkozunk már.
Ha az ember vmit szívből szeretne és higgadtan cselekszik eléri amit akar:)
Ha az egyik fél többet érez az már nem barátság
Én szívből szerettem volna és nem tudom mi nem volt higgadt a cselekvésemben.
Szóval lehet hogy ez mégsem igaz így.
Senki sem tudta még mi a hiba a cselekedeteimben, alig várom hogy valaki rámutasson...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!