Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyos gondok, hogyan tovabb?
Mit lehet csinalni egy olyan ferfival,aki teljes mertekben az anyja buvkoreben all?
5 eve vagyunk egyutt,16 honapos a kozos gyerkoc.tavaly majusban vettuk a lakasunk,de a felet anyosek fizettek.en mar akkor sem rajongtam az otletert,pont attol feltem ami be is kovetkezett.
A fel lakas igy anyos neven van amig vissza nem fizetjuk.minden honapban rendesen adjuk a megbeszelt osszeget.
De anyosom teljes mertekben at vette a hatalmat nalunk.annak kell lenni,amit o mond.ha o jonni akar,nekunk haptakban kell allnunk.itt mindig legyen patika tisztasag,merthat az en dolgom csak a takaritas.
Bar ez meg a kisebb gond.a gyereknevelesbe is folyton beleugat.mit mikor kaphat a gyerek es tarsai.
Ha kiviszi magahoz akkor nem mindegy milyen ruhat teszek,csak azok jok,amiket o vett.pedig van,hogy azok epp mosasban vannak.a face profilkepem most epp nem szimpatikus neki,es hat en csereljem le mert....
Parom pedig issza a szavait.
Ezen rengeteget veszekszunk.mert mi bizony nem ellenkezhetunk,hisz a lakas fele anyose.
Ha anyosom pepitara akarja festetni a lakast akkor olyannak kell lennie.kb.
Mar azon gondolkodom,hogy elhagyom a parom,mert igy olyan mintha az anyjaval elnek kapcsolatban.meg kb 3-4 ev mire visszafizetjuk a teljes osszeget.es meg kitudja utana mi lesz,valtozik e a helyzet.
Hogy lehet ezen javitani?lehet egyaltalan?
Mikor megismerkedtunk akkor epp nem beszeltek egymassal.akkor bekultek ki,mikor mar tehes voltam.ha en ezt elore tudom,akkor soha nen vallalok gyereket ezzel az emberrel.....
>tavaly majusban vettuk a lakasunk,de a felet anyosek fizettek
Ez egy igazán borzasztóan nagy hiba így a közös élet elején. Tudom, hogy már késő, de remélem, ezentúl aranyszabályként terjeszted majd: soha ne kerülj anyagi kapcsolatba a családdal! Ez messze a leggyakoribb ok, ami miatt széthullanak a családok és örök durci-morcik alakulnak ki.
Sajnos nehéz ez a helyzet, és nincs sok ütőkártya a kezedben. Itt a párodé a kulcsszerep. Ha te szembeszállsz az anyóssal, akkor örök ellenség leszel és jó eséllyel a párodat is ellened fordítja. Ha a párod képes felfogni, hogy túl nagy az anyós befolyása, akkor tehet ellene. De az, amit írsz, nem igazán erre utal.
Sőt, mivel már benne vagytok nyakig, még nehezebb lesz kijönni. Ezt az elején basztátok el, de annyira, amennyire lehet. Ha már voltatok annyira dorkók, hogy így felesbe vesztek házat, akkor nagyon keményen és határozottan meg kellett volna húzni a határokat, még akkor is, ha anyucinak nem tetszik. Csak sajnos ezt nem tettétek meg :(
>Ha kiviszi magahoz akkor nem mindegy milyen ruhat teszek
>a face profilkepem most epp nem szimpatikus neki,es hat en csereljem le
>ha o jonni akar,nekunk haptakban kell allnunk
Nem érzi a párod, hogy ez mennyire súlyos? Képes lesz elvágni a szálakat, amikor visszafizetitek a lakást?
Szóval szerintem nem nagyon van más lehetőséged, mint megpróbálni a párodat ráébreszteni, hogy mennyire abszurd a helyzet. Bár ez valószínűleg nem megy majd könnyen.
Itt nem az anyóssal van a legnagyobb gond, hanem a pároddal!
Aki eltűri, hogy így bánjon veled az anyja.
Az a baj, hogy ha anyóst leépíted, akkor is te leszel otthon a hisztis picha.
Ha a férjed nem áll ki a családja mellett, akkor nem titeket tekint a családjának, hanem az anyját. Akkor te csak az aktuális csaja vagy, akinek lett egy gyereke.
Egyáltalán házasok vagytok?
Talán az segítene, ha el tudtok költözni, kicsit távolabb, és újra le lehet fektetni a szabályokat. Nehogy azt hidd, hogy a kamat miatt tűri ezt a pasi!
Enis othagytam a lànyom apjàt ,mert az anyja fojamat belepofazott mindenbe. Pedig mi nem vettûnk még egy szelet kenyeret se kôzôssen.
Nem fog vàltozni a dolog.
És hiaba a nagyanja ne pofàzzon bele mindenbe!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!