Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nem kell a másik nemnek, akkor miért ítélkeznek felette?
Sokszor olvasni itt olyan hozzászólásokat, amelyekben a nők leírják, hogy "ugyan miért lennének kötelesek esélyt adni valakinek, akihez nem is vonzódnak?". Eddig rendben. Viszont: amikor valaki kimondottan szerencsétlen ilyen téren és nem jön össze neki semmi, akkor nekiállnak ítélkezni, lásd: "Biztos valami nagy gáz van vele...Lehet, hogy a fiúket szereti...Ez se normális, stb..."
Miért nem tudnak csendben maradni legalább, ha már amúgy is ilyen elkeserítő helyzetben van a másik?
8.44
A hozzászólásod enyhén szólva is provokáló. Mi rosszat írtam, mond már meg?!
Leírtam a válaszolónak, hogy pozitív a hozzászólása és bíztat másokat, ami dícséretes.Ebben mi olyan visszataszító?
Pontosan erről van szó egyébként a kérdésben is, amit itt bemutatsz; az ostoba nem én vagyok, hanem te. Belerúgsz másoikba és még büszke is vagy magadra.Ha nem jöttél volna rá, éppen most mutatkoztál be a szélesebb nyilvánosságnak. Ha valaki ezentúl ostoba kitalációnak tartja a felvetésemet, megmutatom neki a válaszodat.
Ettől érzik magukat jól, Kérdező, ez natív rosszindulat és tahóság. Segítség helyett belerúgni abba aki a földön fekszik. Az #1 válaszadó remekül leírta a lényeget,zöld pacsit kapott!!!
Gondolom annyira nincs életük, hogy a máséval kell foglalkozzanak, és ettől érzik magukat kva jól. Ezek kisstílű csicska nyúlbéla alakok.
#4, nem gondolod, hogy önhatalmú vagy? Az oldal mindenkié, nehogymá' te mondd meg, ki milyen kérdést írhat ki! Sokat képzelsz magadról. Kaptad a mínuszt, öcsigyerek.
#9, megint a tipikus "mondja a gyerek hogy megverték, de nem mondja, miért". Megvolt annak a maga előzménye, ha egy férfi negatívan nyilatkozik a nőkről, és újabban ezt már saját magatok is belátjátok (nemrég volt erről egy kérdés is, és rengeteg nő írta, hogy igen, vastagon sárosak ők is abban, hogy ide fajult a helyzet).
Ha te erre nem vagy képes, szűznyomilúzereket ekézni annál inkább,akkor te se vagy jobb semmivel.
"A másik, pedig ha figyelmesen végignézed az ilyen kérdéseket, látni fogod, hogy kb 5 elvetemült idióta írkálja ki az összeset."
Ez meg egy ostoba konteó, önigazolásra.
#18, helyes, nem fogsz hiányozni. Neked is ment a mínusz.
"Csak a punci nem jár, főleg nem alanyi jogon. Az élet nem ilyen."
Amíg nőként napi 50 levelet kapsz társkeresőn, nem nagyon kéne a pálya széléről baromságokat beordibálnod.
Ők a könnyű célpontok akit lehet fikázni és jó nagyokat belerúgni, és ettől kva jól érzi magát az ostoba troll. Az utolsó válaszadó remekül összefoglalta a lényeget: ezek szerencsétlen lelkibeteg hülyék, közösségen belül körberöhögött szánalmas irritatív figurák, akik így próbálják visszaszerezni a nyomorult kis tartásukat, hogy keresnek egy maguknál is nyomorultabbat, és őt bazirgálják.
"Azért, mert ide jöttök rinyálni? Miért nem tudtok csendben lúzerek lenni?"
Minek olvasod a kérdést, ha nem tetszik? Eredj az Ezoteria kategóriába a kongó Holdas meg a föld alatt lakó kakamatyis fogyaték közé, legalább nem fogsz kitűnni a sok fogyaték közül. Kaptad a mínuszt helyből.
"Az a bökkenő, hogy azért tenni is kéne valamit. Akik itt nyafognak, hogy huszonévesen szüzek, azoknak a nagytöbbsége a kisujját sem mozdítja azért, hogy jobb legyen a helyzete. Sőt, a nagyrészük még tovább is ront az állapotán. Itt nyarvognak, a többi hülye meg helyesel nekik és nyomják nekik a ninden nő k_rva mantrát. Ennek a vége az lesz, hogy az emberünknek teljesen eltorzul a világképe és ugyanolyan nőgyűlölő lesz, mint a többi itteni idióta."
A kérdések fejlécét gondolom nem szoktad olvasni, igaz? A "nyarvogó szerencsétlen" pontosan leírja, akár még dátumozva is, hogy hogyan, miként jutott el ide, de természetesen ezt átugrod, elvégre nem segíteni hanem kötekedni jársz fel, kit érdekel, mennyi mindent próbált meg, nőgyűlölő lúzer és kész, ennyivel elintézed.
A többi "hülye" meg azért helyesel neki, mert igazat ír. Még akkor is, ha ez neked nemtetszik és feszítesz itt ellene mint a pók a lucernásban. Hogy ilyen világkép alakult ki rólatok, nőkről, arról ti tehettek, nem más. A mínuszt te is kaptad.
"Pardon,hogy a nők (is) kimerik mondani,hogy milyen férfiakkal nem szeretnének ismerkedni."
Ezzel semmi gond nincs. Egyedül az nem világos, hogyha kiírja, hogy csakis izmos, jóképű meg pénzes fazonok írjanak neki, mit háborodik fel, ha megkapja a "felszínes" meg a "pénzvadász" jelzőket. Ne kelljen már a kifacsart értékrendjéhez gratulálnunk nekünk, átlagférfiaknak pls. Aki prostinak áll, az ne sírjon, ha megb...
"A másik, pedig ha figyelmesen végignézed az ilyen kérdéseket, látni fogod, hogy kb 5 elvetemült idióta írkálja ki az összeset."
Jaaaaj bármit csak be ne kelljen ismerni hogy igazuk van...mert ugye ha több száz,több ezer pasasnak egyvalamiről ugyanaz a véleménye, azt már kicsit nehezebb cáfolni, mintha tényleg csak öten lennének.
Mellesleg a "bombanő" szót én is használom, biztos én is egy sokadik reges vagyok :DDD
"Jaaa, hogy ez a napi nőgyűlölő kérdés. I see. Akkor már itt sem vagyok."
Nagyon fogsz hiányozni, de tényleg (mint léggömbárusnak a nyílzápor)
Ment a mínusz.
"Csak a punci nem jár, főleg nem alanyi jogon. Az élet nem ilyen."
Akkor a dákó se járjon alanyi jogon pls. Tudod aki A-t mond, az mondjon B-t is.
"Nyugodtan lehet háborogni meg privátban elküldeni anyámba (ha még nem vagy tiltva...)"
Nem érsz annyit se.
"Hát aki helybe megy a lóf--ért, az így járt. Minek rinyál lépten-nyomon?"
Ööööööö, talán mert segítséget vár egy adott problémára, nem fröcskölődést? Ez még eszedbe se jutott? Persze hogy nem, mert te csak azért jársz fel, hogy trollkodhass egy jót, szigorúan az egészséged megóvása érdekében.
"Tényleg fontos, hogy idegenek mit gondolnak az emberről? Vagy hogy kell elképzelni?"
Akkor mi értelme az oldalnak, ha nem fontos?
" Ha meg egy barátod mondja, hogy tán magadba kéne nézned, az megfontolandó, hiszen azért a barátod, nem?"
Akinek ilyen remek barátai vannak, nem is kell annak ellenség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!