Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkor sírnak a férfiak, amikor a másik már ki akar lépni a kapcsolatból, és esetleg meg is teszi a lépést?
A férfiak nem sírnak ilyesmin, csak a puncis kisfiúk.
Tőlem már sok nő lépett le, és még sok nő is fog lelépni. De a reakcióm ilyenkor kb. annyi, hogy "csá", aztán megyek kocsmázni a haverokkal.
Egy nő se ér annyit, hogy akár a legkisebb mértékben sajnáljam, hogy vége.
Neked van egy személyes tapasztalatod a barátoddal. Miért kérdezel akkor általánosságban a férfiakról? Tudod, a férfiak sokfélék. Mert emberek.
A barátod nyilván azért vinnyog, mert kb. egy kamaszfiú értelmi és érzelmi színvonalán mozog, de ez nem jellemző minden férfira.
Azért akkor sírnak(más amelyik, én sem) mert a "kedves" barátnő elfelejt kommunikálni felém, és érezteti velem, hogy minden hepi, és jó. Hogy szeret főzni, odafigyelni, sürögni-forgogni, és jaj, ne csináljak semmit, mert útban vagyok.
Oké.
Utána meg szakít, mert nem csináltam meg, amit elképzelt, gondolt, stb...
KI A TKÖM ÉRTI NŐK TÖBBSÉGÉT??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!