Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy a páros egyik tagja felszedett 10-15 kilót, de előtte is duci volt, és a páros másik tagja nem akar vele emiatt szexelni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok benne ilyenben, szóval nem engem támadni, hogy én dagadt disznó hogy képzelem hogy meghíztam :D

Érdekel a véleményetek, biztos lesz egy csomó különböző :)

2017. ápr. 26. 13:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez azért egy soktényezős dolog...

Kezdjük azzal, hogy amikor összejöttek, akkor megvolt-e még a vonzalom, vagy csak "legyen valaki" alapon jöttek össze.

Számít az is, hogy mi okozta a hízást: pl. betegség, terhesség, tehát tehet-e róla az illető egyáltalán, illetve tud-e ellene tenni (akár később, apránként).

Kérdés, hogy aki emiatt kiábrándult, az vajon jelezte-e, hogy neki nem tetszik ez a folyamat, támogatja-e abban a partnerét, hogy változás legyen (pl. partner-e az életmódváltásban).

Aztán olyat is tapasztaltam, mikor a pár mindkét tagja rendesen belekényelmesedett a kapcsolatba és hanyagolni kezdte a külsejét, csak más módokon: a nő hízott, a pasi meg egyre inkább úgy nézett ki, mint egy hajléktalan. Ő számonkérte a párján a változásokat, de a saját változásait nem vette észre.

Szóval szerintem minden helyzet egyedi és mindkét félnek célszerű megvizsgálni a saját felelősségét a helyzet kialakulásában, illetve azt, hogy mit lehet tenni a változás érdekében.

(Megjegyzem, olyat is láttam, amikor a férfi a saját hiposzexualitását hárította a partnerére, mert később kimondottan vékony partnere lett, de egy idő után már vele se akart szexelni.)

2017. ápr. 26. 13:33
 2/6 anonim ***** válasza:
41%

na ez most nagyon bunkón fog hangzani :D

hát nekem a 2 exem között magasságban és szélességben és kilókban is volt különbség

én magam híztam 12 kilót (mondjuk én vékony alkat vagyok), de láttam a változást

ha elképzelem, hogy a teltebb exem még 15 kilót felszedett volna, háát nem tudom...

65 kiló volt, nem volt annyira formás, itt az oldalon láttam már 2-3 olyan 100 körüli lányt akik elég szexik voltak, elég jó alakjuk volt a számokhoz képest (mondjuk nekem a teltebb alak tetszik), de láttam már 60 kilós lányt is elég durván elhízottnak olyan amorf alakja volt...

szóval a történetben inkább úgy tűnik, hogy a hízás után már olyan alakja van ami nem jön be a másiknak...tennie kellene, hogy egészséges maradjon!

24F

2017. ápr. 26. 13:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem talalja vonzonak akkor azzal nincs mit tenni. Viszont segithet neki a parja a fogyasban, amentalalj tenyleg le akarja adni a folosleget.
2017. ápr. 26. 13:39
 4/6 anonim ***** válasza:

A szexmegvonás a legutolsó fázis lenne.

Kb egy hétig tartana, aztán vége lenne a kapcsolatnak.

Szeretem a pszichológiát, asszertív kommunikációt, tehát csak akkor jönne el az utolsó elkeseredett fázis, ha az észérvek-tudományos ismereteim csődöt mondanak...

2017. ápr. 26. 14:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Azt nem értem ilyenkor soha, hogy miért csak 15 kiló után derül ki, hogy a másikat zavarja a hízás?

Az első 5 kilónál kéne szólni, hogy bocs, de nekem úgy tetszettél, ez már nem jön be annyira. Azt még le lehet dolgozni, főleg ha támogatja a másik.

Az ilyet viszont sose értettem. 10 kiló hízásnál még vigyorog, hogy így is szeretlek, meg dehogy vagy kövér abban a nadrágban. Aztán 11 kilónál hirtelen már szex sincs. Nem beszélve arról, amikor 30 plusz kiló után esik le a tantusz. Az pedig nem pár hét alatt kúszik fel észrevétlenül

A kérdésre visszatérve: gondolom, itt abban is reménykedett, hogy majd fogyni fog a párja. Akinek a duci alkat bejön, annak ennyi plusz még nem ok arra, hogy ne legyen szex.

2017. ápr. 26. 15:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez így, kicsit sántít. Senkire nem ugrik fel egyik napról a másikra 10kg. Én is sokat hiztam mióta együtt vagyunk, de a szexuális életünk ugyanolyan szuper. Viszont megértem, hogy ha valaki megismeri a párját x kg-osan és felszed valamennyit ami már zavaró neki. De ebben az esetben egyetértek azzal, hogy hamarabb szólni kellene. Ha pedig ez megtörtént és mégsem volt változás, akkor megértem, hogy valakinél ez szakítóok. De ha a szex már nem működik, akkor ez a kapcsolat szerintem halott. (nem azért mert egy kapcsolat csak erről szól, mert egyáltalán nem). Nem hiszem, hogy ezzel motiválni lehetne valakit, inkább csak elvenni az önbizalmát.
2017. ápr. 27. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!