Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a páros egyik tagja felszedett 10-15 kilót, de előtte is duci volt, és a páros másik tagja nem akar vele emiatt szexelni?
Nem vagyok benne ilyenben, szóval nem engem támadni, hogy én dagadt disznó hogy képzelem hogy meghíztam :D
Érdekel a véleményetek, biztos lesz egy csomó különböző :)
Ez azért egy soktényezős dolog...
Kezdjük azzal, hogy amikor összejöttek, akkor megvolt-e még a vonzalom, vagy csak "legyen valaki" alapon jöttek össze.
Számít az is, hogy mi okozta a hízást: pl. betegség, terhesség, tehát tehet-e róla az illető egyáltalán, illetve tud-e ellene tenni (akár később, apránként).
Kérdés, hogy aki emiatt kiábrándult, az vajon jelezte-e, hogy neki nem tetszik ez a folyamat, támogatja-e abban a partnerét, hogy változás legyen (pl. partner-e az életmódváltásban).
Aztán olyat is tapasztaltam, mikor a pár mindkét tagja rendesen belekényelmesedett a kapcsolatba és hanyagolni kezdte a külsejét, csak más módokon: a nő hízott, a pasi meg egyre inkább úgy nézett ki, mint egy hajléktalan. Ő számonkérte a párján a változásokat, de a saját változásait nem vette észre.
Szóval szerintem minden helyzet egyedi és mindkét félnek célszerű megvizsgálni a saját felelősségét a helyzet kialakulásában, illetve azt, hogy mit lehet tenni a változás érdekében.
(Megjegyzem, olyat is láttam, amikor a férfi a saját hiposzexualitását hárította a partnerére, mert később kimondottan vékony partnere lett, de egy idő után már vele se akart szexelni.)
na ez most nagyon bunkón fog hangzani :D
hát nekem a 2 exem között magasságban és szélességben és kilókban is volt különbség
én magam híztam 12 kilót (mondjuk én vékony alkat vagyok), de láttam a változást
ha elképzelem, hogy a teltebb exem még 15 kilót felszedett volna, háát nem tudom...
65 kiló volt, nem volt annyira formás, itt az oldalon láttam már 2-3 olyan 100 körüli lányt akik elég szexik voltak, elég jó alakjuk volt a számokhoz képest (mondjuk nekem a teltebb alak tetszik), de láttam már 60 kilós lányt is elég durván elhízottnak olyan amorf alakja volt...
szóval a történetben inkább úgy tűnik, hogy a hízás után már olyan alakja van ami nem jön be a másiknak...tennie kellene, hogy egészséges maradjon!
24F
A szexmegvonás a legutolsó fázis lenne.
Kb egy hétig tartana, aztán vége lenne a kapcsolatnak.
Szeretem a pszichológiát, asszertív kommunikációt, tehát csak akkor jönne el az utolsó elkeseredett fázis, ha az észérvek-tudományos ismereteim csődöt mondanak...
Azt nem értem ilyenkor soha, hogy miért csak 15 kiló után derül ki, hogy a másikat zavarja a hízás?
Az első 5 kilónál kéne szólni, hogy bocs, de nekem úgy tetszettél, ez már nem jön be annyira. Azt még le lehet dolgozni, főleg ha támogatja a másik.
Az ilyet viszont sose értettem. 10 kiló hízásnál még vigyorog, hogy így is szeretlek, meg dehogy vagy kövér abban a nadrágban. Aztán 11 kilónál hirtelen már szex sincs. Nem beszélve arról, amikor 30 plusz kiló után esik le a tantusz. Az pedig nem pár hét alatt kúszik fel észrevétlenül
A kérdésre visszatérve: gondolom, itt abban is reménykedett, hogy majd fogyni fog a párja. Akinek a duci alkat bejön, annak ennyi plusz még nem ok arra, hogy ne legyen szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!