Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátommal nem lehet semmit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal nem lehet semmit se megbeszélni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nekem hiányzik, hogy nem érti meg, nekem mi lenne a jó. Szeretném, ha mennénk kettesben több helyre, de erre csak ritkán kerül sor. Családjával voltunk nyaralni, de ott is csak akkor voltunk kettesben, ha szexelni akart...és amikor mondtam, hogy most nincsen kedvem hozzá ő utána egész nap alig szólt hozzám, meg levegőnek nézett. Azzal jött, hogy 20 éves...amikor meg belementem, utána egyből bújt hozzám meg puszilgatott.

Sokszor már muszájból csinálom, csak azért, hogy ne legyen balhé. Én csinálnék vele kettesben programokat, de ő alig akarna velem...sose mondja, hogy menjünk ide v oda. És ha ezt meg akarnám vele beszélni, leszarja..azt mondja, hogy én hisztizem.

2017. júl. 31. 21:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Dobd ki, és menj barátnökkel ideoda... aztán keress olyan párt, aki figyel is rád.
2017. aug. 1. 17:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen barátom, sajnos szerelmes voltam belé és képtelen voltam elhagyni, persze amikor már sok volt a rovásán, megelégeltem. Ha visszagondolok azokra az időkre, mondok rá mindenfélét magamban, gyűlöletet érzek iránta.

Egyszóval nem érdemes ilyen srácokra időt pazarolni!

2017. aug. 1. 21:58
 13/13 A kérdező kommentje:
Az a baj kedvez utolsó, hogy én is ebben a helyzetben érzem magam. Neked mikor jött el az a pont, amikor azt mondtad, hogy vége? Hogy határoztad el magad?
2017. aug. 2. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!