Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyugati európai hölgyek az egzotikus férfiakat szeretik vagy pusztán ennyire kiéhezettek?
Barátommal beszélgettem és egy vita alakult ki köztünk. Ismert, hogy az osztrák nők férfi migránsokat fogadnak magukhoz azért,hogy szexelhessenek velük. Némelyiknek kondibérletet is vesz a mama,hogy formában maradjon. Én ebből arra következtettem, hogy érdemes kimenni a mai fiataloknak nyugatra, mert a mi fiataljaink is versenyképesebbek a migránsoknál.
Viszont a barátom szerint itt nem arról van szó, hogy kiéhezettek a nyugati asszonyok férfiakra, hanem ők kifejezetten az egzotikus domináns férfiakra vágynak, akik lehet semmibe veszik őket és olyan keleti egzotikus teste van. Kinek lehet igaza? [link]
mondjuk ugy ki vagyunk éhezve.
Ti m.férfiak keveset szexeltek kevésbaz igényetek, 1héten max 3-4x nemde?
Normális igényeim vannak , minden nap sex de a férjemről látom h és legtöbb ma.férfi is ilyen h beéritek heti 1-2vel is akár.
Van nagyomn kevés kivétel, most azok ne haragudjanak rám..
Hülyeség.
Azt hiszed, hogy minden barna bőrű migráns? Hogy lehetsz ennyire sötét..🤦🏻♀️ Rengetegen oda születtek, ők németek, osztrákok, stb..nem migránsok.
Akikre te gondolsz, azok menekültek. Én is külföldön élek, nálunk is van a baráti körben színesbőrű, több is, de mindegyikük ide született, tanult, pl. az egyik orvos. Tudod te mennyi orvos fizuja nyugaton? Na az ilyen általad "lemigráncsozott" emberekkel, akik magasan képzettek, nagyon jól élnek, jönnek össze német, osztrák nők. Gondolom, mert nem olyan együgyű rasszisták, mint te.
A helyedben inkább csendben maradtam volna. Nem ott élsz, fingod sincs az ottani életről. Jössz itt a b@romságokkal, kitalációkkal, ahelyett, hogy egy statisztikát megnéznél. De hát miért is, ahol tudnod kellene először is szöveget értelmezni. Az a szomorú, hogy ilyen emberek mint te sajnos nagyon szívesen osztogatják a véleményüket, valamilyen oknál fogva azt hiszik számottevő, pedig csak felnyomja a normális emberek agyvizét. Miért??? Pls, ne próbálkozz többet ilyennel. Inkább menj vissza az iskolába. Mindenki jobban jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!