Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk/lányok nektek tetszenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok nektek tetszenek az egzotikus Pasik/Nők?

Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Az ember színe fehér. Nuff' said.
2014. szept. 1. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem jönnek be más rasszból származó férfiak.

L

2014. szept. 1. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem nem, maradok a fehéreknél (kék szemmel a legszebb :) )

18/L

2014. szept. 1. 20:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem csak a "fehér" pasik tetszenek, de én nem bánnám, ha egzotikus lány lennék, vannak köztük nagyon szépek, főleg a távolkeleten.
2014. szept. 1. 20:44
 5/5 anonim válasza:

Szerintem meg az, hogy valakinek tetszik valaki, nem attól függ, hogy egzotikus-e vagy sem. Minden a kisugárzáson múlik. Lehetsz szép, de ha nincs tartalom akkor szart sem érsz.....

Amúgy meg szerintem minden nemzetiségű ember közt lehet találni szép meg ronda embert. Láttam már szép mediterán lányt, de rondát is. Fehérrek közt is láttam szépet, de valami atom rondát is...

Valahol olvastam, hogy nem a bőrszín számít, és ez jogos. Szóval kérem szépen soha ne tessék általánosítani, mert mindig vannak kivételek. :)

Az, hogy az ember fehérbőrű, arra annyit mondanék, rengeteg helyen utálják a fehérbörűeket,(tiszta Hitler mondat...) és pont ezért kéne bebizonyítanunk, hogy köztünk is vannak kivételek. :)

No de elkanyarodtam a kérdéstől.

Ha megfog a kisugárzása egy egzotikus embernek, akkor igen, tetszeni fog.

2014. okt. 29. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!