Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nálam van a barántőm telefonja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálam van a barántőm telefonja, most látom, hogy írt neki egy csávó, hogy mikor találkozzanak, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elhagyta a telóját, én pedig érte mentem. Igazából pár hete találkozgatunk meg minden, nem kimondva, de együtt vagyunk. Most láttam, hogy írt egy gyerek neki, hogy "Na, akkor mikor találkozunk?" Értitek.. Mintha már meg lett volna beszélve: "Na akkor.." Nem? Lazán megtudnám nézni kikkel és mit beszélget, de furdal a bűntudat így is, hogy ezt megláttam. Nagyon ideges vagyok és nem tudom mi lenne a helyes. Legszívesebben visszaírnék a verébnek, hogy eltakarodhatna igazán, de félek, hogy a csajnál elvágom magam. Viszont a tökös csávókat szereti, lehet jó pont is lenne.. Mit tennétek?
2017. júl. 29. 23:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
63%

lehet hogy a majom nem is tudja,hogy a bige több vasat tart a tűzben.

szóval a csajt lehetne elővenni,hogy mi a fa-sz van itt.

de azt írod,hogy még az elején vagytok,nincs elköteleződve.

megdugtad már amúgy?

mert ha nem akkor nem jogos a felháborodás,mert akkor nem a csajod csak találkozgattok és nem ő neked senkid.

2017. júl. 30. 00:51
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Tanulj. Ne legsél ekkora sötétség és paraszt.
2017. júl. 30. 05:10
 13/17 Estádio de Felchút ***** válasza:
53%
Hehe van egy lyuksógorod!
2017. júl. 30. 07:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Ilyen ehy kimomdatlan kapcsolat.

Szerinted kapcsolat, szerinte meg ki tudja mi?

2017. júl. 30. 08:15
 15/17 anonim ***** válasza:
81%
Rám pont ugyanígy írt egy jó barátom, akit megkértem, hogy segítsen cipelni a szekrényemet költözéskor. Egyedül élek, és ő nagyon nagyon erős srác, de egyébként barátnője van, és megbeszéltük, hogy egy tálca sörért segít, mivel nem költöztem messzire. Szóval ne gondolj minden áron a legrosszabbra, inkább kérdezd meg hányadán álltok egymással, mivel te komolyan veszed, és szeretnéd, ha ő is így tenne.
2017. júl. 30. 08:40
 16/17 anonim ***** válasza:
58%
Add neki vissza a telefont mondd meg nem néztél vele de valami csao már nagyon akar randizni vele villog a képernyőn :) ennyi. Valószínűleg több vasat vagy éppen farkat tart a tűzben vagy máshol
2017. júl. 30. 11:17
 17/17 anonim ***** válasza:
"Bocs,de láttam,hogy írt egy csávó,hogy mikor taliztok?Csak villogott a képernyő és megláttam.Ő neked kicsoda?Ha gondolod, hármasban is találkozhatunk."
2017. júl. 30. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!