Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a teendő konkrétan ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő konkrétan ha a volt férjem nem fizeti a gyerektartást?

Figyelt kérdés
A volt férjem nem fiztei a gyerektartást már 3 hónapja, hanem hagyja, hogy a szerencsétlen gyerek éhezzen. Hova forduljak? Úgy halottam, hogy először a bírósághoz kell menni, majd az átadja az ítéletvégrehajtónak az ügyet. Vagy én is kereshetem az ítéletvégrehajtót? Úgy tudom hogy börtönbe is jutatthatom
2017. júl. 28. 20:22
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Ha apukán nem behajtható az összeg (azaz nincs bejelentett munka, vagyon, vagy nem találják), állambácsi megelőlegezi.

Ám azt tudnod kell, van apróbetűs rész is: a megelőlegezett összeget - amennyiben apukán nem tudják időközben behajtani, és erre nem sok esély van, ha már előlegezésről beszélünk - 18 éves kora után a gyerektől szedik vissza.

Képes lennél adóssággal indítani a gyereked életét, csak azért, hogy bosszút állhass apukán? Most komolyan? Többre mennél vele, ha munkáért házalnál...

2017. júl. 28. 21:24
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Es mikor ohajtasz felnott no lenni, es tenni azert h a gyerekeid ne ehezzenek ?

Komolyan, ezt az egesz kerdest a gyamugynek kene megmutatnom

2017. júl. 28. 21:43
 23/35 anonim ***** válasza:
Szakacs XDDD Van szakacs vegzettseged? :D Mert ha nem akkor kirohogve elhajtanak onnan is. Maximum kisegitonek vennenek fel krumplit pucolni meg kukat uriteni.
2017. júl. 28. 21:47
 24/35 anonim ***** válasza:
92%

azt te meg honnan veszed hogy a szakacs szakma gyengebb mint a te szakmad?

ha el is tudbal helyezkedni, tanarkent, akkor sem keresnel annyit mint egy szakacs, csak megsugom.

egyebkent ne legyel elszallva a diplomadtol... azon kivul hogy nem sokat er, semmivel sem jobb vagy konnyebb gyerekeket tanitani mint fozni...

2017. júl. 28. 21:50
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
megegy kerdes... otthon azert szoktal fozni? vagy valami hasonlot? vagy az is alja munka? anyud csinalja meg azt is?
2017. júl. 28. 21:51
 26/35 A kérdező kommentje:

Nem éhezik a gyerek, ezt csak képletesen mondtam, bár nagyon szerényen élünk, de még ugye van a családi hogy az apa viselkedését illusztráljam.

A flozófia szak nem ér semmit?? na ne ezt kikérem magamnak. Tudod, hány végzett filozófus van az országban? Összesen talán még 100 se.

2017. júl. 28. 21:58
 27/35 anonim ***** válasza:
82%
2 nyelvet beszelsz. Azaz a magyar es makogod az angolt ugye ? :D
2017. júl. 28. 21:59
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de ha nem találsz vele munkát, akkor nem ér semmit. Lehet tőlem óhéberlatingörög őskultúrakutatás is, amit csak te csinálsz és felbecsülhetetlen kincs vagy - ha nem tudod kamatoztatni, akkor sz*rt se érsz vele.

Az meg, hogy neked büdös az átlagmeló, mert nem ezért tanultál, az unatkozó frissdiplomások kifogása, akiket még pár évig eltart anyu. Felnőtt, gyerekes, elvált nőként ennél több eszed lehetne.

(Szociális szférában dolgoztam, egyik volt ügyfelemre emlékeztetsz. Az úriember kikérte magának, hogy csak nem képzelem, hogy ő nettó 150ért elmegy portásnak?! Hát ő annyiért fel sem kell. Mikor felvilágosítottam, hogy diplomásként ennél kevesebbért dolgozunk, csak hogy őt mint szegény szerencsétlent kisegíthessük, akkor meg pislogott, mint a hal.

Na, ahogy őt, úgy téged sem tudlak sajnálni. Max a gyereket, hogy ilyen szülei vannak...)

2017. júl. 28. 22:16
 29/35 anonim ***** válasza:
95%
EGY TANULATLAN SENKI LUSTA DISZNO VAGY
2017. júl. 28. 22:22
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Filozófus diplomád van? EJHA. Valami nettó 80 ezres állást találhatsz a szakmádban vele Budapesten, esetleg ha több pénz kell, elmehetsz a Mekibe nettó 120-ért. Na, ennyit ér a büfédiplomád.
2017. júl. 28. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!