Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van ötletek hogy mit csináljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ötletek hogy mit csináljak? Ezt nem birom már

Figyelt kérdés
Van egy fiú..még 2éve jártam vele de anyum nem engedte hogy vele legyek azzal az indokkal hogy fiatal vagyok még a párkapcsolathoz.. Akkor voltam 14éves.. a fiúnak rá kis időre lett másik barátnője. de nekem azóta senki.de nem is ez a lényeg hanem hogy azóta is nagyon szeretem..tegnap is egész este együtt voltunk..egész este csókolgatott meg minden..mintha járnánk .. de két éve ez megy...szerintetek érezhet valamit még irántam?? nem kell lekur*** mert tudom hogy van barátnője de nem tudok elszakadni a fiútól mert nagyon imádom már mindent próbáltam de nem megy..szeretem ... szerintetek érez valamit? De ma is a barátnőjével volt egész nap..rettentő érzés :( pedig már 2éve ez megy Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat !! :) és ha valakinek van tippje hogy mit csináljak örülnék ha segítene..:)Nagyo szeretem iimádom azt a fiut ahogy csak lehet:/://
2010. máj. 22. 21:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen !! há én is remélemm :/ de addig erőt kell gyújteneemm :/:/ nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!!:) aranyos vagy nagyon!!!
2010. máj. 22. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!