Nem bírom kicsavarni a piercingem, ötletek?
Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 00:19
1/8 anonim válasza:
gépzsír :D am próbáld meg 2 fogóval (egyikkel megfogod a golyó alatti részt, a másikkal meg megfogod magát a golyót), a fogó jobban átadja az erőt mintha csak a kezeddel csavargatnád :) sztem így tuti ki tudod majd csavarni :)
2/8 anonim válasza:
én se tudtam csak miután 1 napig kínlódtam vele.
3/8 anonim válasza:
ne csináld fogóval, én is úgy próbáltam de nagyon összekarcolta.
én sokáig lazítgattam, kb 2 hétig minden nap egy órát szenvedtem vele és egyszer csak lejött.
de vissza mehetsz a piercingeshez is, ő tuti le tudja szedni:)
4/8 anonim válasza:
én is fogóval csináltam télleg jó ötlet
5/8 Ricsi0503 válasza:
én is a fogóra szavazok
(csináltam már úgy)
de itt elmesélnék egy storyt:):):)
bátyámnak volt a zacsi kötrnyékén egy piercingje
fél év után begyulladt kiakarta szedni de nem modult,gondolta egy késsel megfeszegeti a golyót:S:S:S
(egy pár miliméteres golyót,egy 12cm-es késsel)
A penge megcsúszott a fémrészen és úgyszétvágta a f...át,hogy a piercing aztán már kiesett szóval nem kellet azzal bajlódni hogy csavarja le a golyót:):)
szóval KÉSSEL SEMMI ESETRE SE PRÓBÁLD:)
8/8 anonim válasza:
legalább már tudom, nem csak én nem tudom kiszedni. de nekem tragusom van, és talpas pc van benne. megse tudom fogni. nagyonjo:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!