Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ötletek hogy mit csináljak? Ezt nem birom már
Ha a fiúról is tudnánk valamit.. így nehéz mondani olyat, ami használhat is.
Ha tipikus helyi vagány csávó, akkor szerintem csak b*szni akar.
az egy dolog, hogy szeret, de ha igazán szeretne, nem kavarna a másik csajszival...itt tényleg csak annyi a teendő, hogy leültök és megbeszélitek a továbbiakat. nehogy az legyen a végén, hogy egyszercsak jó nagyot koppansz, hivatkozol az elmúlt két év csókolgatásra, és azt mondja neked, hogy nem egyeztetek meg semmiben, nem jártatok, csak unatkozott. jobb tisztázni a helyzetet!!
üdv: az első 21:57-es
hát nem vagy könnyü helyzetben:( szerintem ez a fiú élvezi ezt a helyzetet. Add tudtára, hogy neked ez így már nem felel meg, legyen kedves választani. Mert nem tisztességes, sem veled, sem a barátnöjével szemben. Ha téged szeret, akkor öt hagyja ott, de ha meg öt akkor engedjen el téged, mert ez lelkileg nem tesz jót. Tudom, hogy nagyon szereted, már csak abból is, hogy képes voltál 2 évig ebben a helyzetben maradni. De muszáj lesz meglépned ezt a beszélgetést, mert lehet, hogy nagyon fog fájni, de legalább nem élsz bizonytalanságban. Remélem, hogy szeret téged ès a másik lány csak menedék volt neki. Sok sikert!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!