Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van ötletek hogy mit csináljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ötletek hogy mit csináljak? Ezt nem birom már

Figyelt kérdés
Van egy fiú..még 2éve jártam vele de anyum nem engedte hogy vele legyek azzal az indokkal hogy fiatal vagyok még a párkapcsolathoz.. Akkor voltam 14éves.. a fiúnak rá kis időre lett másik barátnője. de nekem azóta senki.de nem is ez a lényeg hanem hogy azóta is nagyon szeretem..tegnap is egész este együtt voltunk..egész este csókolgatott meg minden..mintha járnánk .. de két éve ez megy...szerintetek érezhet valamit még irántam?? nem kell lekur*** mert tudom hogy van barátnője de nem tudok elszakadni a fiútól mert nagyon imádom már mindent próbáltam de nem megy..szeretem ... szerintetek érez valamit? De ma is a barátnőjével volt egész nap..rettentő érzés :( pedig már 2éve ez megy Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat !! :) és ha valakinek van tippje hogy mit csináljak örülnék ha segítene..:)Nagyo szeretem iimádom azt a fiut ahogy csak lehet:/://
2010. máj. 22. 21:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kúrva vagy.
2010. máj. 22. 21:50
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha a fiúról is tudnánk valamit.. így nehéz mondani olyat, ami használhat is.

Ha tipikus helyi vagány csávó, akkor szerintem csak b*szni akar.

2010. máj. 22. 21:50
 3/11 A kérdező kommentje:
örülök h ilyen könnyen veszitek és h nem vagytok ilyen helyzetbe
2010. máj. 22. 21:53
 4/11 A kérdező kommentje:
amugy nem..rendes a fiu..csak ez a dolog nem stimmel nálaa :S h miért van azzal a lánnyal ha velem is kavar? meg főleg 2éve ááá
2010. máj. 22. 21:53
 5/11 anonim ***** válasza:
beszélj vele. valahogy le kell zárni a dolgot, vagy veled, vagy a barátnővel. így nekünk elég nehéz megmondani, hogy mi lehet a fiú szándéka, de ha 2 éve ezt csináljátok, akkor végre döntenie kéne. és ha a másikat választja, akkor utána már hagyd a fenébe. tudom, hogy nehéz lesz, de muszáj, hogy tovább tudd élni te is a saját életedet, és esetleg találj egyhelyes, kedves fiúcskát:)sok sikert!
2010. máj. 22. 21:57
 6/11 anonim ***** válasza:
A legjobb az lenne ha nyíltan rákérdeznél. Elmondod hogy neked ez milyen rossz és megkérdezed hog yő akar-e tőled valamit komolyabban. Szerintem ebben az esetben csak ez az egy megoldás van. Ráadásul ha azt mondja hogy nem , nem is kell áltatnod magad tovább.
2010. máj. 22. 21:57
 7/11 A kérdező kommentje:
De érzem hogy szeret az a baj..csak azt a másik lányt is vagy csak őt jobban :/:// vagy lehet a megszokás :/
2010. máj. 22. 21:59
 8/11 anonim ***** válasza:
minek csókolgat ha van barátnője, az is hülye aki ezt teszi, az meg mégnagyobb hülye aki HAGYJA! (remélem a matek már megy, ez 3 hülye ember összesen!)
2010. máj. 22. 22:06
 9/11 anonim ***** válasza:

az egy dolog, hogy szeret, de ha igazán szeretne, nem kavarna a másik csajszival...itt tényleg csak annyi a teendő, hogy leültök és megbeszélitek a továbbiakat. nehogy az legyen a végén, hogy egyszercsak jó nagyot koppansz, hivatkozol az elmúlt két év csókolgatásra, és azt mondja neked, hogy nem egyeztetek meg semmiben, nem jártatok, csak unatkozott. jobb tisztázni a helyzetet!!

üdv: az első 21:57-es

2010. máj. 22. 22:06
 10/11 anonim ***** válasza:

hát nem vagy könnyü helyzetben:( szerintem ez a fiú élvezi ezt a helyzetet. Add tudtára, hogy neked ez így már nem felel meg, legyen kedves választani. Mert nem tisztességes, sem veled, sem a barátnöjével szemben. Ha téged szeret, akkor öt hagyja ott, de ha meg öt akkor engedjen el téged, mert ez lelkileg nem tesz jót. Tudom, hogy nagyon szereted, már csak abból is, hogy képes voltál 2 évig ebben a helyzetben maradni. De muszáj lesz meglépned ezt a beszélgetést, mert lehet, hogy nagyon fog fájni, de legalább nem élsz bizonytalanságban. Remélem, hogy szeret téged ès a másik lány csak menedék volt neki. Sok sikert!

22/L

2010. máj. 22. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!