Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak vagy majd hozzá szokom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vagy majd hozzá szokom?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 2 hete járunk,eddig nem merte,de elmondta hogy vannak pszichés problémái (érzelmileg labilis-borderline- személyiség zavara van ) Láttam a kezén a vágásokat,de nem kérdeztem rá,egyrészt úgy voltam vele biztos kamaszkori problémái voltak meg indiszkrét se akartam lenni.Ma elmondta ezt,és hogy volt sokszor kórházban öngyilkossági kísérlet miatt,azt mondta amióta velem van nem agyal ilyeneken,de én megijedtem,szeretem és nem akarom cserben hagyni,de félek a jövőtől hogy mi lesz ha rossz időszaka lesz.
2017. júl. 26. 18:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
ha tényleg borderline, akkor kemény feladatra "vállalkoztál", mert nekik a párkapcsolat a legkritikusabb pont. korrekt volt ohgy elmondta, és jó, hogy jár terápiára, de ha rossz időszaka lesz, nagyon észnél kell lenned, hogy ne húzzon le. ajánlom Manuela Rösel - Ha fáj szeretni c. könyvét, borderline betegek partnereinek szól.
2017. júl. 27. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!