Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért bűn ha egyedül én nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bűn ha egyedül én nem sírtam, zokogtam a barátnőm nagymamája temetésén (nem vagyok sírós)?

Figyelt kérdés

Nem is ismertem annyira, lenézett engem amiért irodában dolgozok, mert szerinte csak a földeken végzett munka igazi. Nem is nagyon jártunk hozzájuk, de nem voltunk rosszban vagy összeveszve.

Meghalt nemrég, a temetése bohózat volt. A barátnőm öccsének felesége a sírra borulva zokogott, kiabált! Közben meg a nagymama kitiltotta már évek óta a házukból mert többször lopott tőle meg pénzeket kért amit nem adott vissza. A halála napjáig szidta a nagymamát! És ő sírt a legjobban.

A többi rokon is zokogott, de érthetetlen hogy olyanok is akik csak látásból ismerték. Én voltam a kb 60 főből aki nem ejtett könnyet, nem vagyok az a típus. Utólag mindenki a fejemre olvasta ezt! Hogy illett volna sírni, tisztességesen elbúcsúzni. A barátnőm fejét is telebeszélték addig amíg ő is ezt vágta a fejemhez. Meg azt hogy a nyitott koporsónál nem mentem oda megnézni (szerintem ez gusztustalan szokás). Ők még meg is puszilták(!) a halottat.

Én vagyok a hülye?

2017. júl. 26. 15:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez színtiszta műparádé volt. Ne foglalkozz velük, lehetőleg kerüld el messziről ezt a népséget. Szerintem az az undorító, amit ők műveltek. Mi az, hogy illet volna sírni? Ezt nem lehet egy kapcsolóval elindítani. Látszik, hogy ők is csak műmájerkedtek.
2017. júl. 26. 22:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Mindenféle rasszizmus nélkül: cigányok? Csak mert náluk szokás ez a színpadias búcsúztatás.

Én meggondolnám, akarok-e ilyen családba tartozni. Csak mert a csajod is egy húron pendül velük, érted..

2017. júl. 26. 23:08
 13/14 anonim ***** válasza:
A mamám temetésén én max azért sírtam majdnem mert annyira fáztam mint az állat, vékony volt a fekete kabátom egy kicsit, és abba a rohadt ítélet időbe volt a temetés télen
2017. júl. 26. 23:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát, ha a barátnőd is a fejedhez vágta - az nem jó jel.
2017. júl. 27. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!