Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért bűn ha egyedül én nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bűn ha egyedül én nem sírtam, zokogtam a barátnőm nagymamája temetésén (nem vagyok sírós)?

Figyelt kérdés

Nem is ismertem annyira, lenézett engem amiért irodában dolgozok, mert szerinte csak a földeken végzett munka igazi. Nem is nagyon jártunk hozzájuk, de nem voltunk rosszban vagy összeveszve.

Meghalt nemrég, a temetése bohózat volt. A barátnőm öccsének felesége a sírra borulva zokogott, kiabált! Közben meg a nagymama kitiltotta már évek óta a házukból mert többször lopott tőle meg pénzeket kért amit nem adott vissza. A halála napjáig szidta a nagymamát! És ő sírt a legjobban.

A többi rokon is zokogott, de érthetetlen hogy olyanok is akik csak látásból ismerték. Én voltam a kb 60 főből aki nem ejtett könnyet, nem vagyok az a típus. Utólag mindenki a fejemre olvasta ezt! Hogy illett volna sírni, tisztességesen elbúcsúzni. A barátnőm fejét is telebeszélték addig amíg ő is ezt vágta a fejemhez. Meg azt hogy a nyitott koporsónál nem mentem oda megnézni (szerintem ez gusztustalan szokás). Ők még meg is puszilták(!) a halottat.

Én vagyok a hülye?

2017. júl. 26. 15:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Én a saját nagymamám temetésén sem tudtam sírni. Ez van, nem vagyunk egyformák.
2017. júl. 26. 15:54
 2/14 anonim ***** válasza:
98%
Gondolom ez egy kisebb hagyománytisztelő közösségben történt... ne foglalkozz vele. Ott, ilyenek az emberek...
2017. júl. 26. 15:54
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Menekülj az ilyen marháktól amíg nem késő.
2017. júl. 26. 15:55
 4/14 anonim ***** válasza:
94%

Hát, én ilyenek után megléptem volna, tudod ki akar ilyen elmeháborodott családba bekerülni....

Most volt a nagymamám temetése 2 hónapja, senki nem sírt, pedig az egész család nagyon szerette őt, épp ezért senkinek nem lett volna gyomra műkönnyekhez. Én nagyon kiborultam volna azon, amit írsz, kb a temetésről leléptem volna....

2017. júl. 26. 15:56
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám temetésén akkor sírtam el magam, amikor utána a megjelentek a nyakamba borulva zokogtak. Kiborító volt...

Ne érdekeljen, majd elfelejtik.

2017. júl. 26. 16:00
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy telenovellaba csoppentel kerdezo. Reszvetem. Akkor vagy hulye, ha engeded h packazzanak veled. Ezt az egeszet igy mondd el a baranodnek tetelesen felsorolva a rokonok osszes kis stiklijet, talan sikerul majd tisztan latnia.
2017. júl. 26. 16:04
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Miért is kötelező sírni? Mé' nem mondtad, hogy te hívő vagy és hiszed hogy egy jobb helyre került ahol már nem vár rá több szenvedés és boldogtalanság. Valamint úgy érzed, hogy ő sem örülne neki, ha látná hogy mit művelnek miatta a szerettei.
2017. júl. 26. 16:06
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
Biztos, hogy tagja akarsz lenni annak a családnak?
2017. júl. 26. 16:11
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

lol

én sírtam a mamám temetésén, de valahogy le se szartam, hogy más mit csinál. nem is értem, nézték a közönséget hogy ki sír, és cetlire feljegyezték? :D

szard le. most milyen hatással lesz ez az életedre úgy mégis? :D

a családhoz meg gratula. :D

2017. júl. 26. 18:30
 10/14 anonim ***** válasza:
2017. júl. 26. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!