Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért kell láthatatlan korlátok közé szorítani azt akit elvileg szerettek?
Miért jár ennyi lemondással egy párkapcsolat?
Amióta van barátom egyszer sem mehettem el bulizni, mert oda azok mennek akik csajozni/pasizni akarnak, alkoholt isznak,drogoznak,ismeretlenek csókolóznak,szexelnek egymással. Oda a barátom szerint akkor menjek ha szingli vagyok, különben meg máshol is jól tudom magam érezni.
Van egy srác barátom aki biszexuális, de most párkapcsolata is van egy pasival már évek óta. Mégsem mehetek el sehova hosszabb időre a barátommal. Nem mondta,hogy nem mehetek csak már az zavarta,hogy pár órát beszéltem a srác barátommal aminek fültanúja lehetett végig, nincs titkolni valóm.
Ha találkozom a barátnőmmel és mivel messze lakik van,hogy 4-5 napot nála maradok az albérletben. Ez a barátoma rendkívűl zavarta úgy hogy a barátnőmmel csak két havonta tudok találkozni egy max 2 napra.
Ja igen azt kifelejtettem,hogy én is biszex vagyok és ezért is féltékenykedni szokott a barátom. Mert vannak barátnőim, egy van igazából a többi lány haver.
Ha sokat telefonozok az kb 2 óra akkor rám ripakodik,hogy ne csak telefonozzak, mondjuk mehetnénk is valahova, ne dögöljünk egésznap otthon. Közben meg alig van ilyen, mert mindig vele vagyok és pörgés van ami azért jó is.
Megkérdezi néha,hogy kivel beszélsz? Kinek írsz ennyit? Miért mosolyogsz annyira? Kivele telefonáltál órákig? Ahhhhhhhjjjjjjjjjjjj!
Ezek normális dolgok? Mert nem szokott úgy látványosan féltékenykedni, ellenőrizni, de mégis azt vettem észre,hogy csak ő van..nem lehet senki más aki fontos nekem tényleg. Mint a srác barátom vagy a barátnőm. Akinek csak addíg kellettem amíg a kedves pasija nem sajátította ki.
Én sem találkozok inkább senkivel sem. Mert ha megtettem csak ment a számonkérés. Kivel voltál? Miért nem értelek el egésznap? Ha valahova elmegyek azt közlöm, de nem szoktam utána a telefonomat lesni ha esetleg írna facen, vagy sms-t dobna. Ha hív akkor felveszem, de utálom,hogy egy nap nem megy el úgy,hogy ne beszélnénk valamit. Minek? Minek pl azért felhívni,hogy mikor érsz haza? Erre a válaszom úgy is mindig az,hogy nem tudom még. Minek azért felhívni,hogy megkérdezze na miujság van drágám? És ezt mindig akkor amikor tudja,hogy nem dolgozom hanem a városban vagyok. Nem zaklat, nem vitte túlzásba, csak már utálom ezt is sajnos.
Kedves,hogy keres, de hagyjon néha békén. Én is keresem olykor írok neki valamit, de nagy ritkán van ilyen.
Gyakorin is már sokszor olvastam ezen problémákról. Mindig a csaj van lehurrogva, a férfi meg naná,hogy nem tett semmi rosszat. Nem is, nem ezzel van a baj. Csak azzal,hogy megvan kötve a kezem. Semmit nem csinálhatok már lassan anélkül,hogy ne kéne jeleznem neki.
Nem, egyáltalán nem normális dolgok. Mivel ezeket ötvenezerszer leírtam már, rövid leszek.
Sose menj bele olyan kapcsolatba, ahol felmerül, hogy konkrétan eltiltanak valamitől vagy direkt korlátoznak. Olyan nincs, hogy "nem mehetsz" el valahova. Nem érzed, hogy ez mennyire súlyos dolog? Hogy engedhetted?
Sok ember féltékeny, de ezek mind a rossz módszerek a kezelésére. A párod, ha féltékeny, kérhet tőled segítséget, megerősítést, magyarázatot vagy változásokat, de nem kérhet számon és nem korlátozhat.
Én nem vagyok annak a híve, hogy "szakíts rögtön". De úgy tűnik, hogy nagyon, nagyon rossz alapokon van a kapcsolat, csupa olyan dolgot írtál, ami egyszerűen elfogadhatatlan és nagyon rossz irányba mutat. Legyél megbízható, őszinte és hűséges, de sose hagyd, hogy kisajátítsanak vagy irányítsanak. Nem lesz jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!