Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet "sarokba szorítani" egy pasit?
Igazából nem tudom mi lehetne a megoldás a problémádra, de leírok néhány gondolatot, ami eszembe jutott:
Magam is kutya tulajdonos vagyok, és megértem, hogy miért "választotta" a kutyát helyetted. Azt igazán nem várhatod el, hogy megszabaduljon a kutyájától. Azzal viszont mélységesen nem értek egyet, hogy egy kutyát lakásban tartsanak, főleg egy nagytestűt, ami igényli a mozgást.
Néhány dolog amit tehetsz a kutya ügyben: viselkedj határozottan kötülötte. Ha a lábad után akp akkor forrdulj vele szembe, és állj meg határozottn. Próbálj nagyobbnak látszani: elemld fel a karjaidat, határozottan, hangosan szólj rá. Kérd meg a párodat, hogyha a közelben van, akkor Ő nevelje meg (rá hallgatni fog a kutya).
Gyereket meg igazán ne vállaljatok, míg a kutya a lakásban van... Az veszélyes lehet. a rotweiler harci kutya, és lehet féltékenylenne a picire..............
Egyébként a párkapcsolati problémával kapcsolatban én is csak azt tudom mondani, hogy beszélj a pároddal... Ennél okosabbat nem tudok...
szia! nekem is van kutyám, és én sem hagynám el senkiért, pedig nagyon szeretem a barátomat, de mindig van más megoldás...
igen, a barátodnak lépnie kell és kerekperec mondd meg neki azt, hogy újítsa fel a lakást, legyen kertes ház(kenellel stb) vagy elmész. és ha a kutyára voksol ismét, akkor sajnos innentől már neked sincs visszaút. ne hagyd visszacsábíttatni magadat, mert nem fog akkor semmi változni.
végül: szerintem értesd meg vele ennek a döntésnek a súlyát, nehogy a kutyát válassza taktikázva, hogy úgyis visszajössz majd hozzá.. sok szerencsét, nem lesz könnyű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!